Alıntı:
|
sicklecell´isimli üyeden Alıntı
merhaba :
öncelikle kendimi tanıtayım daha doğrusu rahatsızlıklarımı..
25 yaşındayım.doktorlar sayesinde 16 yaşıma kadar kendimi akdeniz anemisi olarak bildim.cok sık ve cok sıddetlı agrılar gecırıyordum ve halada oyle.kendım evde ıgne yıyerek bas edemedıgım zamanlarda hastaneye gıttıgımde doktorlar benle dalga gecıyordu ve hala oyle.nedenmı sen anemısın bu kadar sıddetlı agrının olması ımkansız.sana morfın verıyoruz senın acıların morfınle bıle bır saat diniyor.
okul hayatım :
öğretmenlerimin müdürlerimin inanmaması bı yana doktorların ınanmaması :
hasta oldugumda okuldan devamsızlıktan kalmamak ıcın doktora gıdıp durumumu anlatıp rapor talep ettıgımde doktorların 10da 9 u hep dalga gecti.ve halada aynı.
16 yasımda orak hucrelı anemı oldugumu ogrendım.doğustan.zaten dogustan gelıyormus.neyse..bı yıl hastanelere gidip geldim.sonuçmu sıfır..hep dalga gecıldım ılaclarla mahfedıldım tedavısı yok caresı yok..gibi sözler davranıslar..
17 yasımdan beri doktorlara sadece rapor almak ıcın gıdıyorum.hastaneye asla gıtmıyorum.cunku hep test hep test hıc ama hıc bır faalıyet yok.bende kendımı alternatıf tıbba verdim.ıkı kurus paramla ıkı kurusluk ılaclar aldım.onlarda fos cıktı..buraya bunları yazıyorum aslında sızlerede ınanmıyorum ama nedense hala bıseylere bırılerıne ınanmak ıstıyorum..
rahatsızlıklarım kusurlarım :
1- orak hücreli anemi
2- boyum kısa
3- dalak şiş
4- karaciğer 2 cm büyük
5- safra kesesinde kucuk taslar var
6- böbreklerimden birinde kısmi hasar var
7- sanırım yukardakı rahatsızlıklardan dolayı hazımsızlık karın şişliği var ve yemekten bi saat sonra bile acıkıyorum.
8-uyuyamıyorum
9-sinirlilik hallerim sıklaşıyor..
10-sureklı uyumak ıstıyorum sureklı halsizim
11-hastalıgımdan sapsarıyım
12-durduk yerde senede bı ıkı kez yuzumun gozumun etrafında mınıcık cıkan bır sıvılceyı sıkıyorum dıye butun yuzum sısıyor bı kac gunden once ınmıyor o mınıcık sıvılceden mübalağa yapmak gerekırse tonlarca iltihap akıyor beyaz saru ve daha sonrasında kanla karısık sarı ya da beyaz.
13-hatta hıc bı nedenı yokken bıle ıkı ucseneyebı butun yuzum davul gıbı sısıyor ve bu sıslık bı haftadan onceınmıyor
14-bı hap bı ıgne bıle yesem karnım davul gıbı oluyor
15-gecenin bi yarısı kalkıp tatlı ve tatlı seyler aramak ıcın butun evı arıyorum bulamazsam cıldırıyorum bu olay s365 gunluk senenın nerdeyse uc ayı oluyor.
16-hepatit c ama kesinleşmedi.kesinleşemiyor.varmı yokmu bulamıyorlar..
vs.. vb..
bu konulardakı bilgilerinizi rica edebilirmiyim...
|
Gökçek İksir ve Gökçek Karaciğer çayı karaciğeri temizler virüsü yokeder, fakat bağırsakalrınızında temizlenmesi gerekir bunun içinde Gökçek Tonikte almanız gerekir. Tabii bu arada doğru beslenmek şartır.
www.gdiyet.com
Sabit telefon numaranızı
gokcekaktar@hotmail.com a bildirin ben sizi arayım