Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 03-07-2007, 17:45
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
ayda´isimli üyeden Alıntı
ibrahim bey bügün patoloji sonucuma göre ülseratif kolit oldugumu ögrendim.henüz bi doktora başvurup ilaç tedavisine başlamadım. yaklaşık 8 ay gibibir zamandır şikayetlerim vardı ....ama bunun öncesindede daimi bir kabızlık şikayetim hayatımın her evresinde mevcuttu.... beklendigi gibi kanlı mukuslu diyare var fakat ishal degilim hala kabızlık var vede kilo vermedim 17 aylık bi bebegim var ve hala emiyo....ne yapmamı önerirsiniz....gokçekiksir veya tonik gin bana ne gibi bi etkisi olur.?önce ilaçmı kullanmam gerekir ??????? bu arada yaşım 35 bebegimi sütten kesmem gerekirmi????????
Ali beyin durumu çok çok ağrıdı, iyleşmiyordu. bağırsakalarındaki maddeler yaranın üzerine gelince ağrıdan kıvranıyor ve hemen tuvallete gidiyordu. Çok sık tuvalette gitmek zorunda olduğundan çalışamıyor ve dışarı çıkamıyor. Gökçek Tonik bağırsakalarını temizledi, kanamalar karşı Gökçek Bağırsak çayını aldı buda kanamaları durdurdu. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek için Gökçek İksiri alıyor. 5 Haftadır tedaviye devam ediyor, durumundan çok çok memun.