Alıntı:
Von: bugra taşkent
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 9. März 2007 13:09
merhabalar ibrahim bey öncelikle hazırlamış olduğunuz site için teşekkür ederim . benim sorunum reflü hastalığı ile ilgili bu hastalık bende 3 ay kadar önce başladı önceleri gögsümdeki agrı hissini gögüs agrısıyla ilgili sanmıştım ama daha sonra laboratuarda yapılan bir kan testinde h.pylori diye bir bakteri çıktı ve şikayetlerime göre reflü teşhisi konuldu. ama tıp da bunu tam anlamıyla tedevisi mümkün olmadığı söyleniyor sadece yediklerime içtiklerime dikkat etmem gerekiyormuş denildi ve en az 3 ay ilaç tedavisi uygulamam gerektigini söylediler. ama ilaçlar bir hafta da bitiyor sabah akşam kullanıldığı için ve her defasında ilaç yazdırmam gerekiyor. ama durumum geregi yüzdesi de beni biraz yıpratıyor. acaba bu reflü hastalıgının bitkisel tedavisi mümkünmüdür eger ümkünse ne kadar zaman kullanmam gerekir ve bana ne kadara maal olur bilgilendirirseniz sevirim. iyi çalışmlar dilerim.
|
Mrb
Evet mümkün Gökçek Tonik artı Gökçek şişkinlik çayı iy gelir. Tonik bakteriyi yok eder ve çayda asidi emer. Tabii en azından tedavi süresince doğru beslenmek gerek.
www.gdiyet.com