Akne inversa, terbezi iltihaplanması
ben 40 yaşında evlatları olan bir anneyim yaklşık 10 yıldırda bedenimde yaralar çıkıyor en son 6 ay önce yardan parça alınıp bakıldı panikülite diye bir şey dendi ne oldugunu bilmiyorum ama koltuk altı ve genatal bölgede oluşan yaralar artık dayanılmaz noktalara geldi çünki kapanmıyoır biri digerinin hemen yanında çıkıyor koltuk altındakiler ise hep açık 2 yıldır.ayriyeten yüzümde kasılmalar ayaklarımda kasılmalar baş agrıları eklem yerlerinde agrılar son iki yıldır beni iyice bunalttı dışarı çıkamz hale geldim işi falan hep bıraktım dışarda kasılır kalırım korkusu ise daha kötü yeni yeni oluşan yüzde kırmızı kırmızı lekeler var. doktorum bana sadace yaraları temiz tutmam gerektigini ve bir tentirtiyon birde fucidin diye merhem verdi hayat boyu geçmez bu dedi bir nevi beni umutsuzluga mahkum etti..yaralarımın boyutu 5 cm. den tutun 8 cm. ye kadar çıkabiliyor. gece uykusu hiç yok ayaklarımda yanmalar sebesiz kaşıntılar ve kabızlık mide agrıları. hepsi var bana yardımcı olursanız çok sevinirim en azından ne yapmam gerektigini söyleyin veya başka ansıl ulaşbilirim unu söyleyin saygılar şimdiden teşekkürler
|