Alıntı:
Von: Ahmet Kale
An: gokcekiksir@hotmail.com
Gesendet: Montag, 12. Februar 2007 12:06
Bilmiyorum bana nasil yardimci olusunuz bende ve esimde sürekli ciban türünden cok iri ve iltehabli. Cibanlar cikiyor bende burnumun icinde cikti ve yaklasik 3 hafta sürdü aradan 2 ay sonras kolumun üzereinde. Arka arkaya cok büyük iktehabli cikti ve yaklasik bir ay sürdü. Simdi ise esim de cikti koltuk altinda arka arkaya bunlar gercekten cok büyük ve iltehabli fakat iltehab fazla akici degil. Onun icin cok izdirab veriyor yaklasik bir ay sonra kasik üzerinde cikti ve yine bir ay sonra ayni yerde koltuk altinda cikti. Doktor dedavisi sürüyor onlarada fazla birsey yapamiyarlar ancak mikrobun dagilmamasi icin temzliyorlar bu tedavi inanilmaz derecede izdirab veriyor. Gökcek iksir ini internetten arastirma yaparken okudum benim bu derdime care olacagini zannediyorum bunu bana tavsiye edermisiniz eger ederseniz bunu nasil temin ederim.
Bu konuda ban yardinci olusaniz sevinirim
Saygilarimla
Ahmet
|
Sizdeki bu akne normal akne değil, buna akne inversa denir ve amaliyatla aldırsanız dahi yeri iyileşmez.. Sizin kesinlikle siyah çay içmemeniz peynir yememeniz gerekir. Et ve et mamülerini çok çok azaltmanız gerekir.
www.gdiyet.com
Gökçek İksiri ile tedavi mümkündür