Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 03-10-2007, 19:03
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: serkan ...........
An: gokcekaktar@hotmail.com

Gesendet: Dienstag, 23. Januar 2007 17:52
Betreff: akne inversa

İbrahim bey
Akne inversa nedeniyle yıllardır, muzdaribim ve her türlü kimyasal ilaçı dendim hiç birinin faydasını görmedim. Arkadaşım sizin yardımcı olabileceğinizi söyledi. Bana yardımcı olursanız size minettar olurum.
Serkan bey bu emaili attıktan sonra telefonla görüştük yanım geldi ve onunla konuştuk. Serkan bey doktoruna gider ve doktoru ''Bu Türk hastalığıdır'' Serkan beyde neden böyle konuşuyorsunu der. Bunun Türklükle ne ilgisi vardır der. Adamda en çok Türklerde görülen bir hastalıktırda ondan der. En çok Türklerde görülen bu hastalığın sebebi nedir. Evet bu hastalığın Türklerde çok görümesinin sebebi Siyah çay, Kahve, Peynir ve et mamüleridir. Bazıları diyeceki ne ilgisi var. Evet ne ilgisi var? İlgisi çok çünkü Türklerden başka bu peynir, et ,siyah çay, ve kahveyi aynı oranda aşırı miktarda tüketen başka bir millet var mı? Evet yotur. Siyah çay ve kahve bağırsakaları kurutur ve bağırsakalrdaki 2 milya pompa gibi çalışan visüler kanalları kurur, çünkü aşırı tanin içerirler. Bağırsakalar kurursa mineral, vitamin, enzim ve glukozları absorbe edemezler. Böylece kişide avitaminoz, mineralyetersizliği, enzimyetersizliği ve vb yetersizlikler görülür.

Peynir, et ve mamüleride iltihaplanmaya sebep olur, çünkü aşırı yağ ve protein içerirler bunlarda aside dönüşür. Asidi nötürleştirmek için aşırı oranda mineral ve vitamin harcanır. Asitle mineral birleşerek curuf oluşturur. Orataya çıkan curufun içine bakteri, virü ve mantarlar yerleşirler ve sürekli toksik maddeler üretirler. Bağışıklık sistemi curuf içindeki bu mikroplara müdahale edemez çünkü curuf içinde saklanmıtır. Gökçek İksiri ile curuf erir ve ortada kalan bakteri, virü ve mantarlar yokedilir.