Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 03-18-2007, 16:54
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
foto-ozcan@hotmail.com

selamünaleyküm,sayın gökçek gerçekten biz yemek yemeyi bilmiyoruz. örneğin ben almanyada kaldığım sırada orada hiç beyaz ekmek bulunmazdı ve bende orada esmer ekmekğe alıştım. O esmer ekmeğin içinde başta kepek olmak üzere yulaf, çavdar, belkide arpa tüm gıda maddelerinin özü vardı,birde ekmeği en az 12 saatlık soğuk ekmek olarak alırdık bu nekadar mükemmel ve doğru maalesef biz bunu bilmiyoruz.eskiden ben hatırlıyorumda bizdede ekmek kepekli yapılırdı ama daha sonraları insanlar kepeksiz ekmek çoğaldıkça, kepeksiz ekmeğe özenti başladı ve bizim ne doktorlarımız ve nede bilir kişiler bizi uyarmadılar vede birçok hastalığın ana nedeni bu beyaz ekmek vede bunu sıcak sıcak tükemek. bak ben şimdi aynen sizin dediğiniz gibi beyaz ekmek yerine soğuk (bayat) kepekli ekmek yiyorum, zeytinyağının dışında hiçbir yağ yemiyorum. işte sizin gökçek iksirini kullandıktan sonra midem ve bağırsaklar çok düzgün çalışmaya başladı, birde dışkının rengi düzeldi, eskiden sarı veya koyu sarı idi, şimdi koyu kahverengi siyaha yakın. bu konuda size nekadar teşekkür etsem azdır yalnız şu gazı kesemedim bagırsaklarımda çok ve çoook gazvar ve beni çok rahatsız ediyor lahanada yiymiyorum biliyorsunuz guatır var ne yapacağımı şaşırdım. bu yazdıklarımı alıp yayayınlayabilirsiniz.
Evet çok hakılısınız, malesef çok değerimizi unutuk ve yabancı hayranlığı bizi mankurtlaştırdı. Fakat Gökçek Tonik'in böyle bir yan tesiri yoktur, sade lahan suyu uzun vadede mahzurlu olabilir.