Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 03-21-2007, 13:26
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Serap Tatlı
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 20. März 2007 19:34
Betreff: merhaba..

internette diyet programları ile ilgili gezininiyorken sizin adresinize rastladım... bayağı ilgimi çekti.. birkaç gündür internet sitenizi geziyorum... hemen hemen her sayfayı okudum..

ben hayatı diyetle geçmiş ama hala çok kilolu olan bir insanım...yıllardır kilo verip kilo alıyorum... ama son bir yıldır diyet yapmaktan çok sıkıldım.. artık kendimi diyete inandıramıyorum... diyetisyenleri denedim olmadı.. akapunktur denedim olmadı...ama yine çok kilo aldım.. ve bu halimden artık çok sıkılıyorum... bir çare arıyordum aylardır.. zayıflayabileceğime ve hatta bu zayıflığın kalıcı olacağına inanacağım bir çare.. dediğim gibi sizin adrese tesadüfen ulaştım.. .belki bana yardım edebilirsiniz diye düşündüm.. ürünlerinizi okudum... bir çare bulabilirim gibi geldi...tabiii siz yardım
ederseniz..

ben 31 yaşımdayım.. Muğlada öğretmenim.. ve inanmayacaksınız ama bu kış aldığım kilolarla 80 kilo oldum. hayatımda ilk defa.. metabolizmam oldukça yavaş... ve sağlıksız beslendiğim için artık kiloda veremiyorum... kendimden utanıyorum.. ve ben bekarım... umarım gerçektir şu sitenizde 3 ayda 30 kilo veren bir bayandan bahsetmişsiniz...onun kadar sağlıklı ve hızlı zayıflamak istiyorum...çünkü psikolojik olarakta çökmüş durumdayım... bana yardım edebilirmisiniz...

ürünlerinizden almak istiyorum..ama öncelikle zayıflamak istiyorum.. ama nasıl başlamam gerekiyor.. öncelikle neler almalıyım... bana gerçekten yardım edin... ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Ebru hanım
Mide ve bağırsakalarınızda bir problem var mı bunu bilmem gerek. Şayet bağırsakalrınızda mantar varsa, önce bunun tedavi edilmesi gerek veya midenizde hp (halikobakter pylori) varsa bunun tedavisi gerek. Ancak bundan sonra zayıflamak için diyet yapamak uygun olur. Şayet mide bağırsaklarınızda problem yoksa o zaman Gökçe Diyete başlayabilirisniz tabii doğru beslenmek şartı ile www.gokcekdiyet.com

Konu igokcek tarafından (03-21-2007 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir..