Alıntı:
Von: murat muratlı
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Donnerstag, 22. März 2007 18:33
Betreff: GÖKÇEK İKSİRİ VE TONİĞİ HAKKINDA BİLGİ
Sayın İbrahim Gökçek öncelikle yapmış olduğunuz çalışmadann sizi tebrik ederim,saygımı sunarım.Benim sizi rahatsız etmemdeki konu şu sizin yaptığınız TONİK---İKSİR, İsveç şurubu gibi bir şeymi yoksa farklımı.Birde ben devamlı spor yapıyorum,Bana şöyle halsizliğimi, bitkinliğimi, yorgunluğumu, önlemesi için hangi İçeçeği önerirsiniz...! not: (şöyle beni zımba gibi yapacak bir içeçek)...!
|
Gökçek İksir tam size göre kulanmaya başladıktan sonra enerjiniz artacak bunu 2-3 gün içerisinde farkedersiniz. Spor yapanların akşam geç satte ağır yemek yememeleri gerekir, çünkü geç vakitte yenen besin tam sindirilmediğinden midede genişleme, sarkma ve büyüme görülür. Bu nednele kişi ne yerse yesin besinlerdeki vitamin, mineral ve enzilmer değerlendirilmez. Ve sporcu vitaminsiz ve mineralsiz kaldığından vücununun direnci düşer. Gökçek İksiri yantesiri olmayan dopinge benzetebiliriz. Gökçek İksir almadan önce günde 7-8 saat çalışıyordum. Şimdi 15-16 saat çalışabiliyorum problemsiz. Ahmet bey yüksek binaların camını siliyordu ve kendinde halsizlik ve dermansızlık hissediyordu. Buna bir çare var mı dedi ve ben ona Gökçek İksiri tavsiyeettim Gökçek İksirini kulanmaya başladıktan 3 gün sonra beni aradı ve ''Vallahi bu mücizevi bir ürün çok iyi geldi bana 20 yaşındaki bir gençten daha dinçim'' dedi. Evet 50 yaşındaki Ahmet bey 20 yaşındaki gençlerden daha çok ve hızlı çalışıyor. Çünkü vücudu artık maddelerden artıtır.
www.gokcekiksir.com