Alıntı:
Von: ismail sahin
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Montag, 19. März 2007 21:45
Betreff: Selamlar
Sayın Gökçek
internet sitenizde okuduklarımdan sizin gerçekten samimi ve bu işe gönül vermiş biri olduğunuzu çıkarıyorum. Kendi isminizi verdiğiniz ilaçları ben hiç denemedim. Bilirsiniz hastalık yoktur hasta vardır. Eminim bu söylediğiniz ilaçların normal sağlıklı gibi görünen insanlarda bile önemli etkileri (katkıları ) var. İltifat değil bu, bunda gerçekten samimiyim. Günümüzdeki yanlış yaşayış tarzı, yanlış beslenme tarzları ve sedanter yaşam-monotonluk vs? bunların birçok hastalığın temelindeki önemli etmenlerden olduğunu düşünenlerdenim. Benimde bazı sağlık problemlerim var. Bunlar kronik yani süregelen. Fakat şu ana kadar denediğim değişik ilaçların hiçbirisi bana tam olarak şifa sağlamadı. Sağlık problemlerinden birisi kronik başağrısı, diğeride kronik prostatit (idrar yapmayla ilgili şikayetlerim oluyor.) Kendi rahatsızlılarım için şu ana kadar tam olarak kür sağlayamadık.
Kronik nonbakteriyel Prostatit, genellikle tedavisi güç olan bir hastalık. Mekanizmasını ve olası teorileri burada açıklamak uzun zaman alır. Zaten benim branşımda değil. Sonuç olarak kronik prostatit için sizin bana önerebileceğiniz bir tedavi yöntemi varmı?
Diğeri kronik başağrısı. Bilirsiniz, başağrılarının oldukça değişik nedenleri vardır. Çok kez doktorlara gittim. Genelde antidepresanları verdiler. Bendeki başağrısı Migren değil. Aralıklı geliyor ve konsatrasyonum gidiyor, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Fakat kendi kanaatim (küme başağrısı ) vasküler tipteki başağrılarından olabileceği yönünde. Bunun için de bir tavsiyeniz olur mu? Son olarak söylemek istediğim ve size faydalı olabileceğini düşündüğüm bir konu var. Sayın Gökçek beni mazur görürsünüz umarım. Yanlış anlaşılmasın. Bunu samimi bir pozitif eleştiri olarak kabul edin. Sitenizde bir hayli fazla Türkçe yazım hataları var. Birilerinin elinden geçmesi acilen gerekli ve hatta mümkünse websitenizi daha allı pullu hale getirebiliseniz (profesyonel website designing), prestijiniz açısından kesinlikle olumlu katkısı olur. Kötü niyetli insanların eline koz vermemek lazım. Başarılarınızın devamiyla. Selamlar.
Dr. İsmail Sahinoglusahin ? İstanbul
|
İsmail bey teşekkürler
Prostata karşı Gökçek İksir artı Prostat çayı
Başağrısına karşı ise Gökçek Tonik iyi gelebilir.
Bağırsakalarda mantar varsa, bu mantarlar toksik maddeler üretir ve bu toksik maddeler kana geçer başta beyin ve diğer hormon salğılayan bezelere etki yapar ve problemler çıkar. Şayet beyindeki damarların yağalanması veya sinirlerdeki problemler başa ağrısına sebep oluyorsa o zaman Gökçek İksir başağrısı içinde yeterlidir.
Fakat yemekten sonra şişkinlik, hazımsızlık vs rahatszılıklar oluyorsa vede tatlıya karşı düşkünlüğünüz varsa bağırsakalarda mantar var demektir. Tedavisi Gökçek Tonikle mümkündür. Tabii doğru beslenmek gerekir.
www.gokcekdiyet.com