Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03-22-2007, 19:40
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Antibiyotikler

Alıntı:
Von: engina............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Montag, 19. März 2007 17:29
Betreff: gökçek iksiri hakkında

merhaba hocam
bende bağışıklık sistemi zayıflığı var dişimde apse çıktı antibiyotik kullandım biraz geçti. fakat sonra tekrarladı. siz ne önerirsiniz.
Engin KAPLAN
Gökçek İksiri ile problem kısa sürede iyileşir.

Ne kadar Antibiyotik o kadar hastalık

Antibiyotikler mini atom bombası
Antibiyotikler mantarların yayılmasına sebep olur, mantarların üretiği toksik maddeler ise başta allerjinin her türü, başağrısı, migren, depresyon ve deri hastalıkları astım, nefes darlığı vs ...... rahatsızlıklara sebep olur. Nasıl mı diyorsunuz?

Küf mantarları tabiattaki örneğin ormandaki ağaç ve bitkilerie yerleşirse onu yavaş yavaş çürütür. Bağısaklara yerleşirse oradaki besin artıklarını parçalıyarak onlardan toksik maddeler üretir. Üretiği toksik maddelerden örneğin penicilin bağırsak florasındaki faydalı bakterileri yoketmek için uğraşır. Küf mantarları aslında çok şey üretir örenk olarak penicilin ve histamine kısaca değinelim. Penicilin hap olarak alındığında veya iğnesi yapıldığında bağırsak florasını tahrip eder. Bağırsakalrda 1-10 katrilyon bakteri vardır ve bunların % 99'u faydalıdır. Bağırsakalar 350 metrekaredir. Penicilini atom bomabasına benzetebiliriz, Ankaradaki 2 PKK lıyı öldürmek için şehre atom bombası atmak gibidir.

Penicilin faydalı bakterileri öldürünce ne olur, onun yerine çok amansız ve tehlikeli olan mantarlar çoğalır ve yayılır. Zehirli gazlar, zehirli alkoller ve biyojen aminler üretirler. Bunlara bir örnekte histamini verebiliriz. Beyin vücut ne kadar kortizon, ne kadar histamin gerekli ise o kadar o hormonlardan salğılanmasını emreder ve hormonlar arasında sürekli bir ahenk vardır. Bağırsak mantarlarının üretiği fazladan histamine beyin müdahale edemez, çünkü konturol sisteminin dışındadır.

Histamin damarları, bronşları ve hücre zarını büzer, ve bu sürekli sıkma sonucu hücre membranı hasaslaşır ve en küçük bir problemde aşırı tepki gösterir ve böylece allerji ortaya çıkar. Her türlü allerjinin sebebi Bağırsak mantarıdır. Mantarlar ağız-, sinüs-, çeneboşuğu-, boğaz-, dil-, akçiğer-, bağırsaklar-, mesane-, ve rahim,- ve vajina mukazasınada bulunursada bunların % 99'u kalın bağırsaklardadır.

Bağırsak mantarlarının üretiği toksik maddelerden zehirli gazlar karında şişkinliğe sebep olur. Karın şişince akciğeri sıkıştırır. Akçiğer kalbi sıkıştırır. Sıkışan kalpe alttan bıcak batıyormuş gibi ağrı verir. Kardiyolojiye ben gittim günlerce muayene ve test sonucu senin kalp problemin yok dediler. Peki bu problem nedir diyince bilemiyoruz oldu. Arştırdığımda bağırsak mantarlarının üretiği zehirli gazların (metan, propan, etan, heksan vb..,) karında şişkinliğe sebep olduğu bununda akçiğeri sıkıştıdığı vede akçiğerinde kalbi sıkıştırdığı ve böylece kalp problemi ortaya çıktığını keşfettim. Kahve ve Siyah çayda şişkinliğe sebep olur, çünkü mantarlar ondan gaz üretir ve bu iki içecek mide ve bağırsak mukazasını tahrişeder.

Peynirde asla yenmemelidir, çünkü asidoza sebep olur, yani kanıda asit oranı arta bunedenle asidi nötürleştirmek için aşırı miktarda kalsiyum, magnesyum, potasyum, sodyum ve oksijen harcanır. Buda mineral yetersizliği ve tabiiki vitemin yetersizliği demektir. Oksijn azalınca vücuttaki asit atılamadığından kişi sürekli yorgun, halsiz ve dermansız olur. Et ve et mamüleride peynir kadar olmasada o na yakın yan etkileri vardır bu nedenle et ve et mamülerinide azaltmak gerekir.