Alıntı:
Von: Aysegul Tarcin
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 23. März 2007 10:56
Betreff: Yardim talebi
Sayin Ibrahim Gocek,
Siparis vermeden once size danismak istedigim iki konu var. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Ilki; benim ve eşimin ayak bas parmagimizdaki tirnaklarimiz (her iki ayaklarimizdaki) once sarariyor. Sonra rengi koyulasip, alttan bir baska yeni tırnak gelerek dusuyor. Bu yaklasik 3 yildir boyle devam ediyor. Nedenini anlayamiyoruz. Hicbir sekilde parmaklarimiza bir darbe veya uzerine sert bir seyin dusmesi gibi bir durum olmadigi halde. Benim ayaklarimda cok terleme oluyor. Ince burunlu, yuksek okceli ayakkabi giyiyorum. Ancak esimde boyle sorunlar yok. Yine benim bacaklarimda varisler var. Belki ondan ve terlemeden olabilir diye dusunuyorum. Ama butun bunlar yillardir vardi. Son 3 yila kadar hic boyle birsey olmuyordu. Birde evimizde bir siyam kedimiz var. Ama onu da neredeyse ayda bir veterinere goturuyoruz. Duzenle asi yapiliyor. Yani kendimizden daha iyi kontrol altinda. Az once Internette arastirirken sizin bu tedavi ilaclarinizi okudum. Cok sevindim. Sormak istedigim bizim bu sorunumuz icin hangisini siparis verilebilirim. Onu bilemedim.
Ikincisi de; eşim kedimizden dolayi tüy allerjisi oldu. Kediyi cok sevdigimiz icin onu birakamiyoruz. Esim mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyor. Ozellikle yatarken, ama yine evin icinde oldugu icin birsey yapamiyoruz. Onun icin hangi ilacinizi siparis edebilirim? Yardimci olabilirseniz cok sevirim. Simdiden en icten tesekkurlerimi sunarim.
Saygilarimla,
Aysegul TARCIN
|
Mrb
Ayşegül hanım szin probleminiz bağırsak mantarı, bu mantarın üretiği toksik maddeler tırnaklarınıza zarar veriyor artı allerjininde sebebi budur, çünkü mantarlar hormaonsu maddeler üretir. Örenğin histamin buda allerjiye sebep olur.
Bağırsak mantarlarından kurtulmak için Gökçek Tonik ve bağışıklık sisteminizin güçlenmesi için Gökçek İksir gerekir. Kedidende kurtulmanız gerekir, çünkü ileride problem yenileyebilir. Yani ondaki mantar size geçebilir. Doktorların mantarı teşhis etmesi adeta imkansızdır.
Allerji ve şişkinliğin sebei bağırsak mantarlarıdır: Sibel hanım tam 10 yıl yakalandığı amansız hastalıklar ki bunların başında özeliklede meyve, fındık, fıstık vb yiyeceklere karışı allerji, iltihaplı hastalıklar ağrılar vb,. Frankfurt ve çevresindeki kliniklerde gitmediği uzman doktor kalmaz. Fakat doktorlar hastalığına teşhis koyamazlar, kız kardeşi bana bunun ne olabileceğini sordu. Bende şayet yemekten sonra şişkinlik oluyorsa, allerjisi varsa ve kalbinde sıkışma gibi haller oluyorsa mutlaka bağırsak mantarı vardır vebunu teşhis etmek çok zordur dedim. Sibel hanım doktoruna bağırsak mantarı olup olmadığının teşhis edilmesini istemiş, doktorları buna biz karar veririz derelersede bayanın diretmesi karşısında bir düzine araştırmadan sonra bağırsakalarında 45 cm lik bir kısmın tamamen tahrip olduğunu ve hemen amaliyat olması gerektiğini söylemişler ve amaliyat etmişlerdir.