Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 03-23-2007, 19:31
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: arslan arslan
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Donnerstag, 15. März 2007 13:52
Betreff: merhaba

Merhaba İbrahim Bey. Mail Adresinizi İnternette Sağlık Sorunlarıma Bakarken Buldum. Yardımcı Olacağınızı Yazmışsınız. Benim Sorunum Sol Testisimde Bulunan Keskin ve Sürekli Olan Bir Ağrı. Bu ağrı yüzünnden 2004 Senesinde GATA Hastanesine gittim. Antibiyotik Tedavisi Uyguladılar ve Hiçbir Sonuç Alamadım. Artık Doktorlar Psikolojik Sorun Yapmışsın Diyorlar. Halbusiki Ağrılarım İlaç Tedavisine Rağmen Geçmedi. 2005 Yılında Kendiliğinden Geçti. Psikolojik Saplantı Yaptığımı Düşünmüyorum. Ultrason Ve Kan Testleri Normal Görünüyor Diyorlar. Birde Haftada Bir Kez Boşalmam Gerektiğini Söylüyorlar. Renkli Dopler Çektirdim Yine Bir Bulguya Rastlanmadı. 2005 den Bu yana Herhangi Bir Ağrım Yoktu Son Üç Aydır Yine Sol Testisimde Ağrı Oluyor. Çok Sık İdrar Hissi Oluyor. Yine Geçen Hafta İdrar Tahlili ve İdrar Kültürü Alındı ve Hiç Bir Bulguya Rastlanmadı. Sizin Gökçek İksiri Faydalarını Okudum Acaba Sorunlarım İçin Çözüm Olabilirmi? Şimdiden Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Teşekkür Ederim.. İsmim Alpaslan
Mrb
aynı problemi bende yaşadım, çocukluğunda kabakulak geçiren kişilerde bu olur Gökçek İksir artı Gökçek Böbrek-Mesane çayı iyi gelir. Tabii doğru beslenmek gerek www.gokcekdiyet.com