Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 03-24-2007, 14:49
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Arda KIZILDAĞ
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 13. März 2007 21:30
Betreff: kulak çınlaması

iyi çalışmalar efendim,
benim sorum kulak çınlaması üzerinedir, öncelikle teşekkür ederek soruma başlıyorum. Daha öncede sizinle yazışmıştık ve iksirin kulak çınlaması üzerine etkilerini okuduğumda almaya karar vermiştim. uzun bir zamandır internete girmediğimden gelişmeleri takip edememiştim. Görüyorum ki gökçek başlığı altında iksirin yanında başka alternatifler de geliştirmişsiniz. (diyet,tonik,çay gibi) Açıklamalarınızı dikkatlice okudum ve size danışıp ürünü alma yoluna gideceğim... mesleğim icabı gürültüye maruz kaldığımdan 1 yıldır sağ kulağımda çınlama mevcut bu bazen az bazen çok şiddetli olacak şekilde beni uyarmaktadır. onunla yaşamaya alıştığım için fazla etkilemiyor fakat; tinnitus yüzünden sağ üst tonlarda nerosensoidal işitme azlığım (değeri 45db) oluştuğu için sorunu çözme yoluna gitmeye karar verdim. Doktora gittikten sonra yapılan odiyo testinde yine sağ üst tonlardaki işitme azlığı yinelemiş doktorum bana vasoserc ve tebokan kullanmam gerektiğini söylemiş, ben de bu ilaçları kullanmaya başlamıştım fakat hiç bir sonuç elde edemedik. Doktorum lazer tedavisi iğne tedavisi gibi denge bozabilecek vertigo oluşturabilecek tedaviler önerdi fakat kabul etmedim. sorunun sizin de dediğiniz gibi doğal yollardan çözüleceğine inancım fazladır. size sorum iksiri kullanmak benim gibi bir hastada nasıl etki gösterir ve bunun süresi hakkında bilgi verebilirmisiniz? ikinci sorum diğer ürünleri de bu tedavi için tavsiye edermisiniz?
teşekkür ederim...
Mrb

Sizin için Gökçek İksir, Gökçek Kan çayı artı kulanmanız gerekir artı kulağın içine ve arkasına Viks sürün ARTI DOĞRU BESLENME www.gokcekdiyet.com