Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 03-25-2007, 05:46
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: yasar......
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 25. März 2007 02:07
Betreff: tedavi

merhabalar ibrahim bey ,
ben yaklaşık 6 yıldan beri karın şişligi , bağırsak gazları nedeniyle birçok hekime tedavi için gitmeme rağmen ciddi bir sonuç elde edemedim. fakat internette karın şişligi ve dildeki paslanma ile ilgili tedavi merkezleri araştırırken bir platformda sizin keşfiniz ilaç olarak yaptığınız gökcektonikten bahsedildigine dair yazı okudum ve bu yazıya istinaden web sayfanıza ulaştım, gökçek iksir ve gökçek tonik aldım kullanmaya başladığım 2 ci günden itibaren yıllardır çektigim sıkıntıdan bir anda kurtulmuş ve rahatlamıştım,

bu bitkisel ilaçlarınızdan dolayı size çok çok teşekkür ederim bunu çevremdeki herkese anlatıyorum insanlar şaşkınlık içerisinde nasıl olur diye ama bu gerçek çünki karşılarında canlı muhatabı ben olunca inanmaktan başka bir yol yok ve inanıyorlar.

bu çalışmalarınızdan dolayı size ne kadar teşekkür etsem azdır. şimdilik 2 bidon tonik (9 lt) 1 bidon iksir (1,5lt) kullandım i.........sabahları aç karnına 3 çorba kaşığı iksir içtikten sonra 10 dk sora bir su bardağı tonik içiyordum ve aynısını akşamlarıda aç karnına tekrar ediyordum ve bitti

1- bu şekilde içmek tedavide bir negatif durum oluşurmu
2 -bunların dönem dönem kullanılması tedavi edicimidir
3 - bunları nekadar süre ile tüketmek gerekir

ibrahimbey buları yanıtlarsanız yanlış bir uygulama yapmışsam bilgilendirirseniz çok sevinirim
saygılarımla
Yaşar Güngör
Mrb
Yaşar bey
Gökçek Tonik e en az 4-5 hafta devam etmeniz gerek, çünkü bağırsklardaki mantarların temizlenmesi zaman alır. Gökçek İksiri ise 4-5 ay almalısınız bağışıklıksistemini güçlendirmek için. İyi oldum diye bırakamamalısınız bağırsaklar tam temizlenmezse mantarlar ileride yeniden nükseder. Gökçek Tonik ve Gökçek İksiri aynı anda kulanmak istediğinizde Toniki yemekten önce ve Gökçek İksirini yemekten sonra almalısınız.