Alıntı:
|
elniko´isimli üyeden Alıntı
merhaba yaklaşık bundan 5 yıl önce traştan sonra yüzüm pul pul dökülüyor diye doktora gitmiştim ve doktor bana kanımdaki immünglobülin(Ige) oranını normalde 120 olması gerektiği halde bende 10000 olduğunu söylemişti ve atopik egzama teşhisi koymuştu.Bu doktordan verim alamayınca başka doktora derken başka bir doktora gittim ve bu böyle devam etti gittiğim doktorların sayısını hatırlayamıyorum bile verdiğim muayne ve ilaç ücretleri karşılığında 2.el bir araba alabilirdim.Sonra birkaç doktor bu hastalığın geçmeyeceğini söyledi tekrardan alerji testi yaptırdım bu sefer toplam ige oranımı 20000 çıkmış.şimdi nerdeyse vucudum heryerinde bu yaralardan var ve yaralar geçse dahi kaşıntı geçmiyor tekrardan yara oluyor kanatıncaya kadar kaşınıyor.şimdi sizden yardım istiyorum ne yapabilirim bu hastalık geçermi neler kullanmam lazım.kim ne söylerse yaptım şunu kullan dediler kullandım şu doktora git dediler gittim ama sonuç ortada hiç bir yol ilerleyemedim.lütfen bana yardım edin teşekkürler
|
Sizin mide veya bağırsaklarınızda problem var. Midenizde halikobakter pylori veya bağırsaklarınızda mantar var ise, bunun tedavisi
www.gokcektonik.com la mümkündür. Bağışıklık sitemini güçlendirmek için Gökçek İksir vede kanı temizlemek içinde Kan çayı içmeniz gerekir.
www.gokcekaktar.com Artı doğru beslenmeniz gerekir.
www.gokcekdiyet.com