Geçen hafta bir düğüne gittim oradaki bir arakadaş tanıdık beni yanına çağırarak. Muhterem sana daışmak istiyorum dedi. Buyur dedim. Türk kadınları neden bu kadar soğuk? dedi.
Düşündüm ve arkadaşa hak verdim evet neden Türk kadınları soğuk, yani cinsel isteksiz. Bu konuda çok geniş çaplı bir araştırma yaptım. 104 milletten insanın çalıştığı bir yerde çalıştığımdan gözlemelerim sonucunda Türk kadınının evlendikten sonra birde 1-2 çocuk yaptıktan sonra kocasını unutuğunu gördüm. Türk erkekleri özeliklede Avrupadaki Türk erkekleri ailelerinden ilgi görmeyince gözlerini dışarı çeviriyorlar ve sonra boşanmalar. Almanyadaki kadın sığınma evlerindeki kadınların hemen hemen yarısı Türk ve Arap (Faslı) Alman nüfusunun 30'da birini oluşturan Türklerin sığınma evlerinde bu kadar çok olmalarının sebebi eşler arasında uyumsuzluk olabilir. Ama bu problemin ana faktörlerinden biride Türk kadınlarının cinsel isteksizliği ve erkeklerininde aşırı cinselliğe düşkünlüğü önemli bir faktördür.
Rus, Alman, Berzilyalı, Tayalntlı, Arap, Yogosla veya Polonyalı hangi milletten olursa olsun bu ülkelerin kadınları cinselikte çok çok akifler, çünkü çok salıklı besleniyorlar ve Türk erkeklerini cezbediyorlar. Bu düğündeki arkadaşım çayına farketmeden ilaç katıyorum ve bekliyorum ne zaman bir hareket olacak diye hiç bir hareket olmuyor. Sen bu işe ne diyorsun ben bu işten bir şey analmıyorum diyor. Evet çok haklı Türk kadınları neden cinselikten bu kadar uzaklar. Bunu bir çok faktörü vardır. Fakat bana göre en önmeli faktörlerden biride yanlış, yağlı ve hamurlu beslenme nedeniye aşırı kilolar ve damarların yağlanamsıdır. Tabii bunda Kültürümüzüne etkisi vardır.
Peynir, et, yurmuta, un ve mamülerinin aşırı tüketilmesi vede akşamaları ağır yemekler yeme neticesinde aşırı yağalanma oluyor ve bayanlar geenlikle kilolu oluyor. Kilolu olmasada damarları yağlanıyor. Beyin, kalp ve cinsel organalar başta olmak şartı ile bütün organaların normal çalışabilmesi için kandolaşımının iyi olması gerek. Kılcal kandolaşımının kalitesi ne kadar artarsa beyin, kalp, kas, cinsel organalar ve diğer organalarında foksiyonları o oranda artar.
Boyu 160 cm ve kilosu 55kg olan bir bayan ile, kilosu 75kg boyu 160cm olan bir bayan arasında cinsellikte çok farklılık olur. Atletik olan bayanın cinsel organalarına yeterince kan gerekli sürede akar ve kadında bu istek uyanır. Kilolu bayanda bu arzu daha az olur. Bu erkekler içinde geçerlidir. Bir erkeğin cinsel organlar ve çevresine fazladan 1-1,5 litre kan toplanır ve böylece penis gerekli olan setliğe ulaşır.
Bazende zayıf olduğu halde damarları yağlı olduğu için kandolaşımında problem yaşanabilir. Damarlardaki özeliklede kılcal damarlardaki kan dolşımının mükemmel olası gerek. Buda kolesterol, trigliserid ve lipidin yüksek olmaması ile mümkündür. Gökçek İksir kadın veya erkekteki damar sertliklerini (arterio skleroz, damar kireçlenmesi) önler ve kişinin beli bir zaman sonra cinsel gücünü artırır.. Kadın veya erkek farketmez. Her türlü hastalığın temelinde yalış beslenme vardır.
Gkek Diyet - Ana Sayfa. Bazı uzmanlar bunda dini rol oynadığını ve kadını baskı altına aldığından bahsediyorlar. Peki arap kadınlarıda mslüman neden onlarda aşırı bir cinsellik var.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet