04-10-2007, 02:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
Von: DORUK .............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Samstag, 7. April 2007 23:10
Betreff: Mantarmi?
Merhaba Ibrahim Bey,
Sitenizi oldukca iyi inceledim ve bende uzun zamandir olan ve cozume ulasamadigim rahatsizliklarin tedavi yontemlerini onerdiginizi gordum. Kisaca benim sikayetlerimi ozetlersem ve bana ne gibi bir tedavi yontemi uygulamam gerekir belirtirseniz cok memnun olurum.
Kisaca ozetlersem, Askerlik doneminde kullandigim cok yogun antibiyotiklerden sonra bende migren, ishal, bas sonmeleri, yorgunluk, hafiza sorunlari ve dikkat toplayamama, siskinlik, cinsel isteksizlik, asiri kucuk tuvalete cikma gibi rahatsizliklar yogun bir sekilde 4-5 yildir surmekte. Bu rahatsizliklar yasam kalitemi cok kotu bir sekilde etkilemektedir. Bu konuda gittigim doktorlar migrenle tetiklenen vertigo ve ayni zamanda irretibl bagirsak sendromu teshisi koydular. Verdikleri ilaclar ve beslenme programlari ile kismi iyilesme sagladiysamda eski performansima hic yaklasamadim. Zaman zaman kendimi ceset gibi halsiz, zihnim tum zihinsel aktivitelerimi etkileyecek kadar esrar cekmis gibi bulutlu oluyor. Cok yemek yemesemde karnimi biraktigimda hamile kadinlari aratmayacak kadar davul gibi siskin, diskimda ishal gibi oluyor. Diskimda misir, bakliyat, susam gibi hic sindirilmemis halde maddeler buluyorum. Cinsel istegim en az 10 da birine indi buda bende buyuk bir huzursuzluk yaratiyor. Sitenizden okudugum kadari ile ve daha onceki arastirmalarim dogrultusunda bende mantar belirtileri var, buyuk ihtimalle candida.
Hastaligimi teshis eder ve tedavi icin ne yapmam gerektigini hangi urunlerinizi kullanmam ve rejimi uygulamam gerektigini belirtirseniz
sevinirim.
Yasim:30
Kilo:97 kg
boy:190 cm
ve stresli bir isim var.
Selamlar,
|
Aşırı yorğun ve halsiz olmanızın sebebi Epstei Bar virüsü olabilir. Buna karşı Gökçek İksir Mide ve bağırsaklarınıdaki bütün problemelere karşı Gökçek Tonik gereklidir. İdrar yollarında iltihapaalnma varsaki var buna karşı Gökçek Böbrek ve Mesane çayı gerekir. Tabbi doğru beslenmek gerekir. www.gokcekdiyet.com
|