05-01-2007, 10:51
|
|
Administrator
|
|
|
|
Adet Anormalikleri
Alıntı:
cicek35´isimli üyeden Alıntı
Adet anormalikleri ve adet öncesi ağrılar yaşıyordum. Doktorlar FSH, Prolektin, T3, T4 hormonlarında yükseklik ve tiroid bezesinde iltihap olduğunu söylediler. Doktorların yıllardı verdikleri ilaçları aldım bir eykisini görmediğim gibi beni serseme çeviriyordu bu çok yantesiri olan ilaçlar. İnternetten Gökçek İksir ve kadın çayını gördüm gidip aldım ve içmeye başladım bir ay sonra ağrılarım daha da arttı. İbrahim beyi aradım ve bunun sebebini sordum. Bu durum normal dokulardaki artık ve toksik maddeler temzileniyor dedi. Ben iksir ve çaya devam ettim hamdolsun 3 ay oldu ve şimdi adet anormaliklerim düzeldi ve ağrılardan kurtuldum. FSH, Prolektin, T3 VE T4 hormonlarım normale döndü. Ama ben yinede 3 ay daha kullanacağım
|
Çiçek hanımla ilk görüştüğümde çok umutsuz ve perişan vede ağlamaklı idi. Hiç bir kimseye ve hiç birşeye inancım yok diyordu ve son çare olarak İksir ve çayınızı denemek istiyorum dedi. Dendide bir ay sonra şikayetleri arttı bu neden dedi, sabretmesini söyledim. Vücudun rahatszılık olan bölgelerinde ki curuf dokulardan sökülürken çok ağrı verir, bu normal süreç az sabredin dedim. Çiçek hanım sabretti ve sonunda iyileşmeye başkadı.
Alıntı:
Von: Sevgi öz......
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 25. April 2007 14:11
Betreff: gökçek iksiri
Hayırlı Günler
Ben 42 yaşında 160 cm boy ve 68 kg ağırlığında çalışan bir ayanım. Adetlerimde düzensizlik var.Her ay 10 gün kahverengi akıntı şeklinde sürüyor ondan sonra normale dönüyor ve 1-2 gün aşırı kanama oluyor. Yapılan muayene de 3cm büyüklüğünde miyom tespit edildi.Ayrıca sürekli sarı renkli akıntı var.Verilen ilaçlar fayda etmedi. Ayrıca midemde ve bağırsaklarda şişkinlik oluyor Tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
Sevgi Hanım sizin için Gökçek İksir artı MİYOM çayı iyi gelir. Sizde vajina ve rahim florasında denegeler bozulmuş. Faydalı bakteriler azlıp yerine hastalık yapıcı bakteriler ve ve mantarlar yerleşmiştir. Vajina, rahim ve yumurtalıklardaki flora bozukluğunu gidermek gerekir. Buda Gökçek İksiri ile mümkündür. Şayet bağırsaklarınızda zararlı bakteri ve mantarlar varsa bunlar çok kolay vajinaya geçer. Bu nedenle bağırsakları tedavi şarttır. Bu nedenele bağırsakalrınızda problem var mı? bunu bilmeme gerek.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir..
|