Alıntı:
Von: esra yetiş
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 1. Mai 2007 09:20
merhabalar. internetten buldum sitenizi. rahatsızlığım hakkında araştırma yapıyordum. ben 25 yaşında bekar bi bayanım.erken menopoza girdim. 13 yaşımda ilk adetimi oldum, 2 sene düzenliydi,15 yaşımda kesildi.10 senedir hep ilaçlarla adet olabiliyorum.fsh lh gibi hormon değerlerim yüksek. 8 ay önce fsh 153 idi, 3 ay önce 47 idi, ve doktor da ultrasonda yumurta göremediğni söyledi. (adet olmadan 3 gün önce ultrasona girmiştim) ben okuduğum hikayelerden sizin çok dürüst bir insan olduğunuza inandım.
tabiki allah bilir. sizden bana şunu bildirmenizi isterim. sizin gökçek iksirinin gerçekten bana faydası olabilirmi? ben çok bitkisel ilaç kullandım. Başta sitenizden anladığım herbalist A.G nin ilaçlarını. Faydası olmadı. biz hasta insanlar umut arıyoruz, siz bizim umudumuzsunuz, ama ne olur başkaları gibi sorun halledilemeyekcese baştan söylerseniz gerçekten bize getirisi çok büyük. insan sağlığı için verdiğiniz uğraşlara teşekkür ederiz.
|
Esra Hanım
Sizin probleminizi iyileşitirebilirim Tabii doğru beslenmek şartı ile Gökçek İksir artı Kadın çayı iyi tedavi edebilirim. Birde mide bağırsaka probleminiz var mı bunuda bilmem gerek bu konuda bana dönerseniz iyi olur?
www.gokcekdiyet.com
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır.