Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 05-05-2007, 06:12
bordo1 bordo1 Çevrimd???
Acemi

bordo1 is on a distinguished road
Standart Diz Problemi

Merhabalar Sn Gökçek

Daha önce size menisküs ile ile ilgili soru sormuştum.Yaklaşık 10 ay önce soldiz menisküsten atroskopi ile ameliyat oldum.Sağ dizimde de menisküste dejenerasyon var.10 aydır ağrı kesiciler kas gevşeticiler denedim ama nafile.50 seans akupunktur tedavisi oldum oda fayda etmedi.Sonra Mersindeki bir herbalistten bir krem aldım oda fayda etmedi.Uzun süre yürüyemiyorum ağır kaldıramıyorum.Dizimden oturup kalkarken ve dizlerimi açıp kapatırken ses geliyor tabiki kasılma ve ağrı.Doktorun verdiği romatizma ilacı vucuduma alerji yaptı vucudum kızamık çıkaran cocuklar gibi kızardı ve şu an ellerimde deri döküntüleri var.Sn.Gökçek benim karnımda şişlik saçlarımda yağlanma ve saç derimde kaşıntı ve kabarcık şeklide yaralar var.Biraz fazla kilom var.Boynumda disklerde açılma ve kireçlenme var.Ayrıca hemeroit,kronik prostatit ve migren gibi promlemlerim var.Yaşım 33 bu yaşta bu kadar hastalıkla mücadele etmek gerçekten cok zor.Gökçek iksir ve gökçek tonik benim yukarıda saydığım hastalıklarımı tedavi edermi.Bende bir çok hastalık olduğu için önereceğiniz bitki çaylarının karışımı varmı?Mesela menisküs için romatizma çayı kireçlenme için kemik çayı şişkinlik için şişkinlik çayı hemeroit için hemeroit çayı prostatit için böbrek mesane çayı vs.Bu çayları ayrı ayrı almammı lazım yoksa hepsinin karışımı sizde varmı ve nasıl kullanmam lazım.Bana yardım edebilirmisiniz?