Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 05-05-2007, 19:11
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: tuba seyirci
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 4. Mai 2007 22:34
Betreff: bir soru

tesadüfen sizin sayfanızı buldum google de gezinirken. ve merak ettim gerçekten etkilimi. çünkü bir çok ürünün yan etkileri oluyor.ben şuan 65 kiloyum ve 1 ayda ne kadar bir zayıflama imkanım olabilir merak ettim. yazıları okudum ve et ile kola siyah çay benim için vazgeçilmez diyebileceğim şeyler. bağımlılık yaptığını okuyunca çok şaşırdım. anladığım kadarı ile 2 litre gökçekdiyet kullanmam gerekiyor ve bunun yanında herhangi bir şey kullanmam gerekiyormu .beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Tuba Hanım
Yaşınız, kilonuz, boyunuz artı mide ve bağırsak raahtszılıklarınız var mı?
Mide ve bağırsak raahtsızlıkarınız varsa nedir. Yemekten sonra şişkinlik, hazımsızlık, midede yanam vs bu konuları bilirsem iyi olur. İsterseniz sabit telfon numarası verin arayım

Alıntı:
26 yaşındayım 65 kiloyum 1,68 boyum var. herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. yemekten sonra da çok nadiren hazımızlık duyuyorum. bağırsak hareketim biraz azaldı. ben en az 57 kiloya kadar düşmek istiyorum daha fazla değil. yoksa düşük tansiyonum nedeni ile baş dönmesi çok sık yaşıyorum. tansiyonum normal halimde bile 9-6 bir de strese bağlı olarak baş dönmesi ve mide bulantılarım var.
Mide bulantılarının ve başdönmesinin sebebi midede halikobakter pylori ve bağırsakalrda mantar olduğunu gösterir. Gökçek Tonik mide bağırsak rahatszılıklarını iyileşitir vede zayıflatır. Bu yeterlidir. Gökçek Tonikten sonra Gökçek İksir alırsanız ileride buda vücudun direncini artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir