Alıntı:
Von: lale gül
Gesendet: Dienstag, 8. Mai 2007 19:34
Betreff: TESEKKURLER!
Sayın Gökçek,
Internette lenf ödemi ile ilgili olarak araştırma yaparken sizin değerli yazılarınıza rastladım. Sağolun. Verdiğiniz bilgiler son derece önemli. Ne yazık ki İstanbul gibi en büyük şehrimizde bile bu konu ile ilgili hiç bir doktor bulamadım. Bendeki sorun, sağ ayak ve tüm bacakta şişme..Bu şişkinliğin dışında en ufak bir şikâyetim yok . Bir yıldır ulaştığım ortopedi, kalp, damar ve dahiliye mütehassısları bana, "lenf ödeminin" hiç bir surette iyileşmediğini söylediler. Bu arada istenen bütün tahliller yaptırıldı, hiç bir bulguya rastlanmadı. Tek önerileri, oturunca ayakları havaya kaldırmak oldu! Ve ayrıca hafif egzersiz tavsiye ettiler.
Ben bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. Bir yıldır bu sorunla yaşıyorum. Lenf ödemi olduğumu, lenfografi aleti ile ortaya çıkardılar . Araştırmalarımın sonucunda, lenf masajı diye bir masaj olduğunu öğrendim. Sonuçta, 2 haftadır masaj yaptırıyorum, haftada 3 gün olmak üzere. Biraz etkisi oldu. Masözün ifadesine göre, lenf düğümlerinde tıkanıklık varmış. Sizin yazılarınızı okumadan önce sarmısak ve limonla hazırladığım bir iksiri içmeğe başlamıştım. Henüz bir etkisini görmedim. Sizin iksiriniz benim sorunuma çözüm olabilir mi? Önerilerinizi ilgiyle bekliyorum.
Saygılarımla,
Lâle Gül
|
Lale Hanım Gökçek İksir artı Lenf çayı iyi gelir. ben kendim daha ağır lenf raahtszılıkları yaşadım yıllarca bu ndenelede demediğim ürün kalmadı. Sadece Gökçek İksir artı Lenf çayı ile tedavi olmanız mümkündür.tabii doğru beslenmekte önmelidir, çünkü lenf kan akışına beyaz kan dolaşımı veya çöpcüde denir vücuttaki çöpü (curufu) taşır. Yanlış belnenm nedneiyle vücuttaki artık madde (curuf) artınca bunu dışarı atmakta zorlanı ve problemler çıkar.
www.gokcekdiyet.com ayrıca mide ve bağırsak problemleri var mı bunu bilmekte fayda var. İsterseniz sabit telfon numarnızı verin arayım