Alıntı:
Von: kemal ak
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 6. Mai 2007 21:24
Betreff: mehaba
sitenizi yeni gördüm ve ilgimi çekti. şikayetlerimi kısaca size yazacağım
bana uygun düşen ürünlerinizi ve nasıl kullanacağımı anlatırsanız hemen
sipariş verip kullanmak istiyorum. şikayetlerim; yaklaşık 7-8 yıldır yılda 2-3 defa bademciklerim şişiyor ve çok ateşli hastalanıyorum.penisilin türü çok iğne yedim.ama bu sürekli tekrarlıyor.son rahatsızlığımda 10 bir 10 da bir 20 adet 1 gr lık antibiyotik (penisilin değildi) iğne yedim.boğazımdaki ağrı bu iğneler bittikten 4-5 gün sonra tekrar geldi ama az. birde ateşim yok.ama ayak bileklerimle dizlerimde sürekli ağrı var.bu şekilde yaklaşık 20-25 gün oldu.şikayetlerim devam ediyor.tekrar doktora gitmedim.kalbimin üstünde bazen sancılar oluyor iğne batması gibi.sağ kulağımdada iğne batmaları oluyor sıklıkla.birde yaklaşık 3-4 aydır arada bir nefes darlığım oluyor.son olarak bazı sabahları kalktığımda başım dönüyor.sizin ürünlerinizden hangisini ne kadar ve nasıl kullanmalıyım.faydası olurmu.şimdiden teşekkür ederim.
|
Kemal bey
Gökçek İksir artı bademcik ve stres çayı iyi gelir. Ne kadar anti biyotik kulanırsanız bağırsaka florası o kdar bozulur ve ileride birçok hastalık ortaya çıkar.İşleriniz düzelir steresi kısa sürede yenersiniz Bademcik artı Stres çayı almanı gerek. Nurettin bey bu iki çayı karşıtırarak szinin için özel bir çay harmanı yapar.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır.