Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 05-19-2007, 14:19
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: nm848...
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Donnerstag, 17. Mai 2007 00:47
Betreff: gökçek iksiri ve hepatit b

Merhaba.
Ben 3 yıldır Hepatiti B taşıyıcısıyım. yıldırda araştırma yapıyorm. Yaptığım araştırmalar beni bitkisel şifadan uzaklaştırdı diyebilirim. Kullanan çok insanla karşılaştım ve şifa bulan yok. Kullanırsam şuan normal seyreden alt ast değerlerim yükselirmi? (bu tür ilaçları kullananların ortak şikayeti dahada hasta oldum alt fırladı ) Son olarak bu ixirde gerçekten şifa varmı, varsa neden hepatitli hasta çok fazla, neden hala hastane köşelerinden kurtulamadık? Bu sorulara verilecek cevaplar benim için önemlidir. Kabalık ettiysem kusuruma bakmayın. Başım darda. Dertteyim derdim büyük derman arıyorum. Psikolojim bozuk ve Tıp bas bas bağırıyor. Ot yemeyin içmeyin. Tıpa gelin. Cevabınızı bekliyorum Saygılarımla.
Mrb
Evet haklısınız, fakat ben ve diğerleri farklıyız. ben http://www.bitkiseltedavi.com/default.asp?sayfa=kaynak linkindede göreceğiniz gibi binlerce dergi ve kitap inceledim ve tam 27 yıldır. Türkiyedeki hiç bir aktarın bu konularda bilgisi yoktur, çünkü imkanları yoktur. Dergi yok, kitap yok botanik bahçe yok. Ben 7000 şifalı bitkiler fotografı çektim. Şimdide inş yakında yayınalncak 1000 sayfalık şifalı bitkiler anasiklopedisi hazırladım.www.dogaltedavi.net tecrübeler linkine bakabilirsiniz. GÖKÇEK iKSİR ARTI DOĞRU BESLENEREK TEDAVİ OLABİLİRSİNİZ. www.gokcekdiyet.com tecrübler linkine bakabilirisniz.

Konu igokcek tarafından (05-19-2007 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir..