Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 05-27-2007, 17:11
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Ozlem Deniz
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 25. Mai 2007 14:26
Betreff: gökçek iksir

İbrahim Bey merhabalar,
Size daha öncede yazmıştım, sizinle telefonlada görüşmüştük, belki hatırlarsınız sekloraderma(deri sertleşmesi) sorunum ile ilgili sizden yardım istemiştim.Sizinle görüştükten hemen sonra ben gökçek iksiri ve kan çayını getirttim.Gökçek iksiri Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum,(kan çayını 1-2 kere kullandım) ellerimde parmak uçlarımda küçük yaralar vardı çok şükür epey azaldı.Gökçek iksirin yanı sıra doktor kontrollerim ve ilaç tedavim de devam ediyor. Ancak ben iksirin çok yararlı olduğunu düşünüyorum, bu anlamda insanlığa çok büyük bir hizmet yaptığınızı düşünüyor ve sizi canı yürekten kutluyorum. Ancak Gökçek iksirin kullanımı ile ilgili bazı sorularım ve endişelerim var,bu konuda size danışmak istedim.Sorularım şöyle:
1-Gökçek iksiri buzdolabında saklamamız gerektiğini baştan bilmiyordum, serin ve kapalı bir dolapta tuttum, uyarının farkına varınca buzdolabına koydum ancak hem soğuk soğuk içmek bana dokunuyor, hem de dolapta saklamadığım için iksirin içeriği bozulmuş olabilir mi diye endişe ettim ve size danışmak istedim,
2-Gökçek iksiri internet sayfanızda da iksirin ambalajında da günde 3 defa için diye uyarıyorsunuz.Oysa ben ilk bir kaç gün dışında hergün sabah aç karnına 3 yemek kaşığı ya da son günlerde yarım çay bardağı olarak günde bir kez içiyorum, tesir ve tedavi için sizce yanlış mı yapıyorum?Günde bir kez içmemin bir sakıncası varmı?(Belki bu sorular size çok basit hatta komik gelebilir ama inanın sağlık için insan öyle çaresiz kalıyor ki, yeterki iyileşeyim inşaallah,benim için çok önemli ve değerli vereceğiniz bilgiler).
3- Ayrıca çok hassas bir yapım var ve oldukça stresliyim, oysa doktorlar hiç stres yapmamam gerektiğini söylüyor,Stres bu çağın hastalığı biliyorsunuz tüm hastalıklara da stres yol açıyor.Stresle başetmem için ne önerirsiniz.Oldukça uzun yazdığım ve çok vaktinizi aldığım için özür dilerim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.İyi günler diler, saygılar sunarım.
Gökçek İksir dışarıda dursada bozulmaz, problem değil. içince rahatsız olmuyorsanız yarım çay bardağı içebilirsiniz. Strese karşıda Gökçek Stres çayı mız var.