Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 05-27-2007, 16:21
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: adil pak
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 27. Mai 2007 00:42
Betreff: slm

merhaba ben ibrahim bey iyi günler dilerim.
sitenizi internetten gördüm merak ettim ve ilgimi çekti. sizinle bişey paylaşmak istedim. ben Diyarbakır ta görev yapmakta olan askeri personelim. sorunum var. yaklaşık 5 sene önce sag ayak bilegimdeki incelmeyi farkettim. daha sonraki aylar,sag gögsüm sol gögsüme göre küçüldü. kolumdada incelme oldu .
şimdi bacagımda biraz kas yününden incelme var. ve vücümün çeşitli yerlerinde elektrik çarpması ve iğne batması oluyor. doktorlara gittim ama tanı koyamadılar. ve kollarım aşışrı derece yoruluyor. ve kafamın sagında
bir agrı oluyor sanki gripteki agrı gibi. hersene yaz ayı girerken çok kötü ishal oluyorum. sizin anlayacagınız vücüdümün sag tarafında bir incelme sözkonusu, sol taraftada sagdaki igne batması ve elektrik carpması oluyor ama sol tarafta incelme yok. ne yapacagımı bilmiyorum .ama Allaha şükür ediyorum. beterin beteri var. Allahtan gelen derdin gene Allah tarafından dermanında geleceginide inanıyorum. artık Allah rızası için size e-mail yazıyorum. inşallah benim dermanım sizdedir.
cevabınızı bekliyorum ibrahim bey.
Allaha emanet olun.
Adil bey

Gökçek İksir artı Gökçek Kas çayı iyi gelir. Muhtemelen sizde bir virüs var, bunu Gökçek İksiri ile yoketmek mümkündür. Kas zafiyetine karşı ise kas çayı iyi gelir