Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 05-27-2007, 16:27
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Sevgi Kezer
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 27. Mai 2007 00:34

Merhaba sitenizi googleden buldum. Yiğenim şuanda 7 yaşında Ataksi telenjiektazi'si var ( İlerleyen denge kaybı,göz ve deride yüzeysel damarların belirginleşmesi,kronik sinüs ve akciğer enfeksiyonları,kanser ve değişken sıvısal ve hücresel bağışıklık yetersizliği ve genetik geçiş gösteren bir bozukluktur. Bilinen tedavisi yoktur). Ayrıca bu rahatsızlık bildiğim kadarı ile aynı genlerin çakışmasından oluyor yani akraba evliliğinden fakat bu bizde yok sadece 1 milyonda 1 rastlanırmış oda bizi buldu.Rahatsızlığını iki yaşında öğrendik fizik tarepi görüyor. Şuanda sadece yürümesinde ve konuşmasında bozukluk var. Benim öğrenmek istediğim bu rahatsızlığın alternatif tıpta bir çözümü bir şifası varmı? En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim.. Saygılarımla.. Sevgi Kezer
Gökçek İksiri bağışıklık sistemini güçlendirir, sinüzit ve akçiğer enfesiyonunu iyileştirir. Fakat genetik ise buna etkisin ne kadar olur bilemem. Denemeniz gerek 3-4 ayda olumlu gelişmeler olursa devam edersiniz. Gökçek İksir bağışıklık sistemini güçlendirir. Bir çok hastalığı önler.