Alıntı:
Von: sukruye sarı
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Samstag, 26. Mai 2007 10:16
Betreff: ANNEMİN GEÇMEYEN ALERJİSİ...
Sevgili İbrahim GÖKÇEK,ben annem için araştırma yaparken size ulaştım. kendisi 46 yaşındadır ve yaklaşık 14 yıldır doktorların tam anlamıyla teşhis koyamadığı bir alerji ile yaşamaktadır. En ünlü cildiyeciler ve aklınıza gelebilecek hiçbir ilaç bu hastalığa çare olamadı. geçici olarak bile. uykusuz geceler ve yara içinde kalan vücudu tahmin edebileceğiniz gibi: başağısı, sinirlilik, vb. bir çok rahatsızlığı beraberinde getirdi. Beni etkileyen ve sizinle irtibata geçmeye iten iksirinizin açıklamasından çok kendiniz hakkında yazdıklarınız oldu. Hayatımdaki en önemli kişi olan annemi sizin de ifadenizle canından bezdiren, ben dahil tüm yakınlarımızı da ziyadesiyle etkileyen bu durumu sizinle paylaşmak istedim. Ayrıntıları konuşmak için sizden randevu almak isterim. Bu hastalık, benim için hayatımın en önemli konusudur.
Cevabınızı bekiliyorum.
Saygılarımla sukruye sarı
|
Her türlü allerjinin sebebi midedeki halikobakter pylori veya bağırsaklardaki mantarlardır. Bunları yok etmeden tedavi mümkün değildir. Bu nednele midedemi yoksa bağırsakalrdamı problem var bunu bilmem gerek. Şayet mide ve bağırsaklarında problem varsa Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve alerji çayı gereklidir.