Alıntı:
|
tuers1977´isimli üyeden Alıntı
ben 2 hafta önce dr gittim dr bana saç kıran olduğumu söledi ve o bölgeye iğne yaptı şimdi saçların çıkmasını bekliyorum 1 ay sonra kontrole gelmemi istedi bana bunun aşırı stresin neden olduğunu söledi ama ben bu hastalıkla ilgili pek birşey bilmiyorum bulaşıcılığı olup olmadını sölemedi ayrıca kafamın faklı yerlerinde dağılıp dağılmayacağı hakkında bilgim bile yok saçıma fön çekersem daha kötü olurmu acaba bu konuda geniş bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın allahtan saçım uzun ense bölgemde görünmüyor bu kadarı bile bana çok büyük sıkıntı yaptı dr tek açıklaması bana bu hastalığın 1-mantara bağlı olması 2- strese bağlı olması nedenini gösterdi ..mantara bağlı olan yetişkinlerde olmayan türmüş benimki sadece strese bağlı saçkıranmış .Ama dün çok üzüldüm kuaföre gittim saçıma fön çektirmek için kuaför saçımla ilgili birşey yapmak istemedi sanki bulaşıcı bir hastalık gibi muamele yaptı o an çok üzüldüm moralim çok daha kötü oldu lütfen bana bu hasatalıkla ilgili bilgi veriniz. Teşekkürler....
|
Gökçek İksir damarları temizler ve böylece saçkökleri iyi beslenir saçkırana virü, bakteri ve mantar varsa bunu bunu Gökçek İksiri ile iyileştirmek mümkündür.. Yok şayet hormon anormaliği nedneiyle saç kıran var ise o zman biotin hapı iyi gelir.