Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 05-31-2007, 18:45
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
RUKİYE ŞEN´isimli üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 6 senelik evliyim ve tedavilere rağman hamile kalamadım evliliğimin ilk senesinde çikolata kisti ile tanıştım ve açık amaliyatla iki yumurtalığımdan da kistleri aldırdım ama açık amaliyatın çocuk isteyenlar için sakıncalı olduğunu yıllar sonra öğrendim tıpta doğru olanın laparoskopi olduğunu,şimdi yumurta rezervlerim zayıf,hormonlarım bazen sınırın ötesine kadar yükseliyor,yumurtalıklarımda kistler oluşuyor anlıyacağınız bebeğime ulaşmak için çok engeller var önümde doktorlarım bu durumda bana tüp bebek önerdi ben de doğal yöntemleri araştırırken internette bu site ile tanıştım umarım güzel konular paylaşırız birbirimize destek oluruz yardımlarınıza,dualarınıza,tavsiyelerinize ve desteğinize çooook ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
Rukiye Hanım daha ağır durumdaki bayanı tedaviettim ve hamile kladı. Gökçek İksir yumurtalıklar, rahim ve krodonunuzdaki curufu (iltihap, cerahap, bakteri vs den oluşan artık madde kümesi) yok eder. Bu temizlikten sonra hamile kalmanız mümkündür.