Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim igokcek;
Yazıma cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,Allah'tan umut kesilmez ama doktorlar beni o kadar korkuttu ki tüp bebek bile tutmayabilir dedi bu haberi alınca nasıl sevindiğimi anlatamam size,Allah razı olsun sizden ve bu site de emeği geçen herkesten saydığım hastalıklarımın hepsini tedavi etmek için yeterli mi gökçek iksiri eğer yeterliyse hemen alacağım inşallah, tedavim için başka doğal ilaç gerek miyor mu?
Değerli vaktinizi almak istemem ama Doktorların bizimle nasıl ilgilendiği hakkında biraz yazı yazmak istedim 6 senelik deneyimimle yazıyorum adeta bizi yürüyen banka olarak görüyorlar özel yerlerine gitmeye bizi mecbur bırakıyorlar ben ilk doktora doğumevine gittim doktor ne tahlil istedi ne de röntgen direk yumurtlama hapı yazıp gönderdi her gittiğimde bana o hapı yazıyordu onunla birlikte çatlatıcı iğne yazması gerekiyordu ama yazmadı aylar sonra büyük bir sancı ile acile gittim adeta ölüyordum acilen beni amaliyata aldılar ve iki yumurtalığımdan patlamak üzere olan kistlerimi aldılar doktor her gittiğimde ultrasyona bakıyordu o kistleri nasıl görmemiş olabilir.O gün bugündür özele gidiyorum geçen gün yumurta takipi kolay dedim doktoruma doğumevine gideyim orda baksın dedim doktor beni orda görünce suratını ve şu sözleri sarfetti:Biz doktorlar burada hiçbir zaman sana özelden yazdığımız o yumurta iğnesini hiçbir hastaya yazmayız ne uğraşacağız iğneymiş takipmiş banane bir hap yazar gönderirim, devlet bana ne kadar maaş veriyorki ben de buraya çocuk tedavisi için gelenlerle ilgileneyim aldığım maaş 1500ytl biz enayimiyiz ki uğraşalım devlet bizle oynuyor biz de devletle oynayacağız dedi yani hastanelerde bunca senemizi boşuna harcıyoruz keşke herkes sizin gibi olsa sizin gibi insanlara çok ihtiyacımız var herşeyin para olmadığını yapılan iyiliklerin Allah katında büyük mükafatlara sebep olduğunu ah bir bilseler başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama elimden gelse tüm dünyaya doktorların gerçek yüzünü haykırmak isterim şikayet edeyim diyorum sonra da kimi kime şikayet edeyim hepsi aynı diyorum.Allah razı olsun bize doğal yöntemleri sunduğunuz için.
|