Alıntı:
Von: tülay özcelik
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Samstag, 2. Juni 2007 12:07
Betreff: rahatsızlıklar
İbrahim bey öncelikle iyi çalışmalar.
Adım Saim DELER bu maili eşimin mail adresinden onun adına atıyorum.
Eşimin rahatsızlıkları yılllardan beri süregelen rahatsızlıklar.On yıldan fazladır sol bademciğinde bir büyüme var büyüme ani olmuş doktarlar kötü bir şey olmadığını söylüyor ama yinede alınmalı diyor.Kronik farenjiti var özellikle bahar aylarında.Yine özellikle bahar aylarında yorgunluk halsizlik ve ağrılar var.Uykusunu alamıyor.Ne kadar uyusa hep yorgun uyanıyor.İki üç yıldırda gastrit ile reflü başlangıcı var.Özellikle sabah kalktığında boğazında yanma bazen yara varmış gibi bir acı,kuruma ve burnundan nefes alamama sorunları var.Birde en küçük bir üzüntüde ve sinirlenmede hemen midesi balon gibi şişiyor.KBB uzmanı dediğm gibi farenjit başlangıcı var ve sol bademciği alalım dedi.Gastroloji uzmanı asit düzenleyici iki ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi,ama düzelme yok.Sizce benim eşim sizin ürünlerinizden şifa bulurmu, bulabilirse hangi ürünü ne kadar süre ve ne şekilde kullanacağız.Bu ürünleri kullanırken nasıl bir beslenme uygulayacağız.Bize yardımcı olursanız sevinir başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler
Saim DELER
|
Mrb
Farnjite karşı Gökçek İksir artı faranjit çayı ve mide rahatszılığına karşı Gökçek Tonik kulanması gerekir