Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 06-08-2007, 16:22
RUKİYE ŞEN RUKİYE ŞEN Çevrimd???
Acemi

RUKİYE ŞEN is on a distinguished road
Standart Aileme de yardım edin

Saygıdeğer İbrahim bey benim babamda alzehımer hastalığı var halk arasında bunama deniyor yeni başlangıcı çok üzülüyorum babam için tıpta tedavisi yok hayatının en kötü anılarını çıkarıyor ve kim geldiyse anlatıyor hatta annemi çoook eskiden olan olaylar için kalkıp dövüyor aşırı sinirli annemin eli morarmıştı kafası yarılmıştı çaresiziz, bu hastalık için ne önerirsiniz ayrıca kalp yetmezliği var anju ile damarı da açılmıştı 5 sene oluyor açılalı sonra beyin damarları tıkalı,damar sertliğide var hiper tansiyon da var biraz yol yürüyünce kalbi sıkışıyor nefes almada da zorlanıyor açıkçası yok yok babamda ona yardımcı olmak istiyorum sizin vesilenizle
Annemin de beyin damarı tıkalı yüksek tansiyon da var ayrıca gastritte var defalarca acile gittik onun için de yardımcı olursanız sevinirim
Ablamda da astım,kolestrol, yüksek tansiyon, iç guatır yani nodül dediklerinden var,romatizma var ona ne önerirsiniz Bu ablamın 5 yaşındaki oğlunun kanında yüksek derece de mikrop var ateşi çok yükseliyor ağzında yaralar çıkıyor hep acillik oluyor ayrıca hiç iştahı yok bize yardımcı olursanız seviniriz