Alıntı:
Von: fatmaydin.......
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 17. Juni 2007 11:25
Betreff: ekzema
merhaba,
ben uzun bi süredir ekzema problemiyle karşı karşıyayım.önceleri ellerimde çıkıyordu daha sonra boynumda ve şuanda yayılmış durumda. göz ve burun çevresi,dudaklarım, boynum, bacaklar da yoğun olmak üzere vücüdumun çeşitli yerlerine yayılömış durumda.doktorların önerdiği tedavi yöntemler semptomatik olup tamamen iyileştirici etkileri yok.hastane yaptırdığım allerji testi sonucunda kozmetik ürünlr, farmasötik ürünlerin bazıları, sabun, şampuan, losyon, plastik, kauçuk vs. gibi maddelere karşı allerjimin olduğu ve bunlardan kaçınmam gerektiği söylendi.ama bu maddelerden kaçınmak mümkün değil. internette bu konuda araştırma yaparken gökçek tonik ve iksirin ekzema için tedavi edici özelliğe sahip olduğunu öğrendim.Bunun kesin bi tedavisi var mı.yani bu iksiri kullanmayı bırakınca diğer ilaçlarda olduğu gibi hastalık tekrar ortaya çıkıyor mu.beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.ayrıca bu ürüne nasıl ulaşabilirim.ve ürünün fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.artık bu egzemalardan kurtulmak istiyorum.teşekkürler
|
Fatma Hanım
GökçekTonik, Gökçek İksir artı alerji çayı ile tedavi olabilirisniz, doğru beslenmek şartı ile bağırsaklarınız da mantar varsa veya midenizde hp varsa bu mantar ve bakteri toksik maddeler üretirler. Bu toksik maddeler den biride histamindir. Histamin alerjiye sebep olur. Doktorlar histamini dengelemek için kortizon yazarlar. Bu tedavi edici değildir, kalıcı tedavi mide ve bağırsakları tedavi etmekle mümkündür.