Ankilazan spondilit
Ankilozan spondilit neden ile yıllardır, ağrı çekiyordum ve oldukca çok kimyasal ilaç kulandım özeliklede kortizonlu ilaçlar. Kortizon beni sersem çevirdi. konsentrem kayıp oldu. yüzüm şişmeye başldı derim inceldi ve kurudu. Bu nednele Alternetif tıp üzerine araştırmalar yaparken komşumuz Sema hanımda da eklem kireçlenmesi vardı. O Gökçek İksir ve romatizma çayı kulandıktan sonra eklemlerindeki kireçin tamamen iyileştiğini söyledi.İternet sitesinin ismi ve adresini ondan aldım. Sema hanımın eklemlerindeki kireç tmamen erimiş kadıncağız bu yeni durmunua aşıkın olmadığından zorlamalarda kolu ve bacakalrı çıkıyormuş. İbrahim bey ona 4-5 hafta çok ağır kaldırmayın çözülen kireç nedeniyle eklemlerde boşluk oluştu. Eklemlerideki kıkırdakalrın normale dönmesi zaman alır demiş. Sema teyze eklem kireçlenmesinden %100 kurtulmuş. Ben de denmek için ibrahim beyi aradım, banada Gökçek İksir artı romatizma çayı tavsiye etti. Bu ürünleri 3 ay kulandıktan sonra eklemlerim açıldı hareketlerim normaleşti. Şimdi eğilip bükülebiliyorum, daha hareketliyim ve ağrılarım yok oldu. Fakat ben yinede 3-4 ay daha Gökçek İksir ve romatizma çayına devam edeceğim. Artık kimyasal ilaç kulanmıyorum çok şükür.
Konu igokcek tarafından (06-17-2008 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir..
|