Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 06-30-2007, 20:05
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
mesrur´isimli üyeden Alıntı
Hocam
40 yasindayim ve bu yasima kadar beni takip eden cinsel problemlerim icin bir tavsiye verebilir misiniz?
--erken bosalma- hangi ilaci kullanabilirim (Kilic Otu hapini bulamiyorum. Istanbuldaki gokcek aktarda da bulamadim.Turkiyede bulabilecegimiz bir aktar var mi? Vey baska hangi ilaci kullanailirim)
--sertlesme-Sertlesme oluyor ama kisa sureli.Bir de bosalmadan sonra uzun sure sertlesmiyor.
--Genel direncin artirilmasi- Vucudum cok hassas en ufak bir sogukta yorgunlukta hemen rahatsiz oluyorum.Vucudu dinc tutacak hangi ilaclari tavsiye edersiniz.
Viyagranın cinsel güçü artırmasını sebebbi nedir, genital bölgeye yoğun kan pompalanmasını sağlamasıdır. Tabii bu hapın bir çok yan tesiri vardır. Gökçek İksir kulandığınızda genital bölge veya vücudun tamamında damarlar temizlendiğinden ne olur. Bölgeye kan akışı yoğunlaşır. Yani Gökçek İksir sadece beyin, kalp veya diğer organalar da değil aynı zamanda cinsel organlara da aşırı kan akışını artırır. Yani kalıcı olarak cinsel güçü artırır. Damarlar ne kadar yağlanırsa cinsel güç o raanda zayıflar. Bu nendele kilolu ve kolesterolu yüksek olanlarda cinsel yetersizlik olur. Artı Gökçek İkdidar çayında kılıçotu ve diğer şifalı bitkiler zatten var ekstra almanıza gerek yok.