Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 08-10-2007, 13:58
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
ecrin´isimli üyeden Alıntı
slm

herkese şifa dilerim

ben 8-9 yıl kadar önce ağrılı sivilceler çıkmışltı başta önemsemedim ama yıllardır yok olmadılar hep tekrarladılar gitmediğim dr kalmadı bana hep bağışıklık sitemim bozuk olduğunu söylediler en sonun da bir dermotoloji dr u bana ilaçlar verdi antibiyotik çinko ve ekmek mayasından yapılmış bir hap ve pomad bunları kullandım ve o ay sivilcelerim çıkmadı ama bunlar sivilce kadar diil çok büyük ağrılı ateş yapıyor ve diken gibi batıyor.......... çok rahatsızım o yüzden ve tekrarlıyorlar sönmüş olanlarda ise deride leke şeklinde kalıyor ve tekrarlıyor

artık sadece bacak aralarında diiller göğsümüm altında kol altında göbek ve kasık arasında artı karnımın altında hep oluyorlar

geçen yıl ellerimde ağrı başladı bu sene tekrar ağrı oluştu ellerim ve serce parmaklarımda ise sıvı varmış gibi şiş ve ağrı var calsiyum sandoz içince geçer gibi oluyor ama hala o ağrı mevcut artı kilomda var ben yarın dr gidip behçet olup olmadığma baktırmak istiyorum çünkü bu sabah hatta dünden kasığımda şişlik vardı sabah uyandığımda hem dahada şişmiş hemde kanama yapmaya başlamış çok üzülüyorum bu duruma artık teşhis konulup tedaviye başlansın istiyorum araştırma yaparken bursıyla karşılaştım önce behçet hastalığını okudum ve uygun bir potansiyel olduğumu düşündüm sonra da tedaviye bakınca bu siteyle karşılaştım yarın herşey belli olacak eğer behçetsem bende mutlaka tedaviye başlıcam sizce bende de behçet hastasımıyım ?bu güne kadar hiçbir tanı konulamadı ama yarın dr lara bu konuda bir araştırma yapılmasını isticem ona görede bu konuda sizdende yardımlarınızı rica edicem bu behçet hastalığı olmasada bana yardımınız olurmu ?
şimdiden sizlere teşekkür ederim
Takriben 55 yaşlarındaki bir Fatma hanım 15 yıldır bahçet hastalığından muzdarip ve denemediği tedavi yöntemi kalmamış. Takriben 6 haftadır Gökçek İksiri kulanıyor ve bugün aradı ve ağrılarının ilk defa hafiflediğini söyledi ve teşekkür etti. Sizdeki iltihaplı rahatsızlığın sebei ne olursa olsun Gökçek İksir artı enfeksiyon çayı ile iyileşeceğinize inanıyorum.

Alıntı:
hasan27´isimli üyeden Alıntı
Ben Hasan Yücel annemin Behçet hastalığı nedeniyle araştırma yaparken İbrahim beyin sitesini gördüm. Annem 55 yaşında ve tam 15 senedir, behçet hastalığı nedeniyle kulanmadığı ilaç kalmadı. Annem için Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve Gökçek Behçet çayı siparişi verdim. Siparişler hemen bir gün sonra geldi. Annem tonik, iksir ve çayı kulanmaya başladı. Evet birinci haftada iyileşmeye başladı. Hem yeniden tonik siparişi vermek hem de İbrahim beyle tanışmak için işyerine gittim. Bu konudaki açıklamalarını dinledim. Doğrusu hiç duymadığım curuf, asidoz, kanın asitlenmesi, et ve et mamüleri, peynir, hamurlu yiyecekler, kola, siyah çay ve kahvenin zararlarını anlatı. Çok ilginç açıklamalar doğrusu hayret ettim.

Konu igokcek tarafından (09-19-2007 Saat 08:23 ) değiştirilmiştir..