Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 08-10-2007, 18:25
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: oktayyıldız@.com.tr
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: 04 Ağustos 2007 Cumartesi 12:07
Betreff: istek -iksir

İbrahim bey merhaba

Daha önceleri tv deki progamlarınızdan yada anlış hatırlamıyorsam medyadan haberlerinizi okudum.Ben vermiş olduğunuz bilgilere ve samimiyetinize güveniyor ve bu işi faiş fiyatlarla inanlar üzerinden rant elde etmek için kullanmadığınıza inanıyorum.benim sizden isteğimi aşağıda belirteceğim bu konuda bana bir tavsiyeniz olursa o ürünü sizden almak ve daimi olarak kullanmak istiyorum.

İyi günler dilerim.

Şikayetlerim: çok çabuk kilo alıyor ve rahatlıkla verebiliyorum.Şu anda 1.76 boyunda ve 81 kg ağırlığındayım.Bu fazla değil fakat vücudumun hımbıllığı ve kiloyuda genellikle bacaklarımdan aldığımdan dolayı beni şekilsiz biri yapıyor.Vücudumda kaşıntılar söz konusu doktora gittim tüm testler yapıldı psikolojik dedi ve xzyzal diye bi ilaç verdi sabah kahvaltıdan sonra atıyorum kaşınma bitiyor.hergün düzenli olarak kullanacaksın dedi.kullanmadığım günün 1 gün sonrası kaşıntı tekrar aşlıyor ve vücudumda kan fazlamıdır nedir kaşıdığım yerde kırmızı çizgiler tırnak izleri neresinde olursa olsun görünüyor.Mide şikayetim var hızlı yediğimde aşırıya kaçtığımda hazımsızlık hissi veriyor gurul gurul ötüyor.cinsel gücümdede alma söz konusu erken boşalma gibi sıkıntılar yaşıyorum.bana vucudumu kaslarımı sertleştirecek hazımsızlığımı giderecek kilo vermemi sağlayacak bacaklarımın incelmesini hatta şişliklerin gitmesini ağlayacak bir iksir yapmanızı önermenizi ve iksiriniz deki gibi birçok hastalık riskinide ortadan kaldıracak bir öneri yapmanızı rica ediyorum.ilginiz için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Oktay Yıldız
Vücudunuzu arıtmak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için Gökçek İksir zayıflamak, mide ve bağırsaklarınızı iyileştirmek için tonik gerekir