08-11-2007, 14:39
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
Von: Yasemin Brown
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: 01 Ağustos 2007 Çarşamba 08:24
Betreff: Endrometriosis rahatsizligi
Merhabalar Ibrahim Bey
ben yurdisinda yasiyan bir turkum ve bir arkadasimin tavsiyesi ile sizi arıyrum, arkadasimin kardesi sizinle irtibatta imis, sagolsun arkadasimin benim rahatsizlidigini bildigi icin IVF tedavisinden once (tup bebek ) ibrahim bey ile kontak'a gecip bir sorsana yardimi olabilirmi sana diye? bende yazmaya karar verdim tel nolariniza ulasilamiyorum malum mesgul olmalisiniz , benim sorunumu kisaca yaziyim , ben yaklasik 3 yil once bir anda hamile 6 haftalik hamile oldugumu ogrenmem ile ogrenmemden 2 gun sonra dusuk yaptim , sevincle uzuntuyu ayni anda yasadik yani , doktorlar ile gorusmemeler laparoskoiles ultrasonlar neyse en sonunda 2,5cm boyunde cikolata kisti oldugunu ve bundan dolayi sag yumurtaligimin pek iyi olmadigini dogal yoldan hamile kalmamin zor oldugunu soylediler, tup bebek tedavisi ilk olarak oneriyorlar ve onumuzdeki eylul ayinda 9 haftalik bir tup bebek tedavisine gecicegimizi oylediler, maalesef esim ve ben cocuklari cok seviyoruz etrafta hamile bir bayan yada yeni dogmus bir bebegi gormek ikimizinde gozyaslarina bogulmamiza yol aciyor . Ibrahim bey diger benzeri vakalara gokcek iksiri onermissiniz bana onericeginiz bir seyler varmi ne yapabilirim Avusturlaya da yasiyorum, faka halen ailem istanbulda . ilaclariniza nasil sahib olabiliriz yazabilir iseniz cok sevinicegim saygilar
Yasemin
|
Yasemin hanım Gökçek İksir artı kadın çayı iyi gelir fakat Avusturlaya ya nasıl gönderilir bunu bilemem. Şayet hamile kalmadan önce Gökçek İksir ve kadın çayı kulanırsanız iyi olur. Yumurtlaıklardaki kist erir ve yumurtıklar yumurtlar. Böylece doğal yollarla hamile kalmanıza bir engel kalamaz.
|