Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 08-14-2007, 14:06
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
XXSENEMXX´isimli üyeden Alıntı
iyi günler ben 26 yaşındayım ve benim sorum ben midemden çok ama çok rahatsızım sürekli yediklrei çıkarıyorum bunun için doktora gittim ve endeskobi göntemi uygulandı ve midemde bakteri olduğu söylendi bu bakteri midenin savunma örtüsünü tamamen kaybettiriyor ve doğal olarak mide hazmedemediği için de çıkartıyormuşum ve ilaç kullandım üçü bir arada trio adlı illaç kullandım ama çıkartmalarım tamamen kaybolmadı afedersiniz çıkarmadığım zaman başımda mthiş bir ağrı midemde şişkinlik sürekli yediğim şeyleri ağızıma gelmesi beni çıldırtıyor hatta ölmek bile istiyorum o an vde sürekli kilo kaybediyorum 61 kilodan 46-47 kilolara düştüm artık ilaç kullanmak istemiyorum bana bitkisel bir ilaç olursa vede iyi olursam size ömrüm boyunca dua ederim birde ben sigara kullanı yorum bununda etkisi olurmu acaba şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
Gökçek Tonik ve Gökçek İksirle 10 günde rahatlarsınız ve 2-3 ayda iyilşirsiniz inş. Pardon aşırı zayıflamışsınız. Gökçek Tonik kulanınca kilonuzda bir değişim oluyorumu bunu takip edelim. Tonik ve iksirle kısa sürede iyilşirsiniz.