Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 08-14-2007, 15:40
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
şölen´isimli üyeden Alıntı
merhaba zehirli fuatr tedavisi görüyorum ve ilaçla tedavi cevap veriyor.fakat gittiğim 4 doktor da troid tamamen iyileşse bile göz bulgularındaki büyüme kalabilir dedi.yani ikisi ayrı seyrediyormuş genelde.bunun tek çözümü ameliyatmıdır?troid değerleri normal olduğunda gözü de iyileşmiş olan kimse yokmu acaba?bilen,bildirirse sevinirim.çünkü aşırı bir göz büyüklüğüm yok.gözüm fırlamadı ve çok dikkatli bakınca bazen farkediliyor.en yakınlarım bile yorgunluktan gözümün kaydığını sanmışlar.ama bende çok ciddi yıkım yaptı.bu yüzden ne kadar beklemem gerektiğini,ancak benim gibi olmuş birini tanırsam anlayabileceğim.yardımlar için şimdiden teşekkür:-))
Gökçek İksir ve tiroid çayı kulanın kısa sürede tiroide bezesindeki değerler değişecektişr. Tiroid bezesinde 2 cm çapında kötü huylu bir beze tersbit eilmiş ve doktorları muktlaka amaliyat gerekir demöişler ve amliyat için gün vermişler. Ayşe hanım bu arada beni aradı ve amaliyatına zamının olduğunu Gökçek İksiri ve tiroid çayı kulanması halinde bir fayadası olup olmayacağını sordu bende ona denyin dedim.