Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 08-27-2007, 14:07
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
From: ayse sen
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 26 Ağustos 2007 Pazar 21:19
Subject: varikosel

İBRAHİM BEY
ÖNCELİKLE BU TÜR FAYDALI ÜRÜNLER VE BİLGİLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.YAKLAŞIK BİR HAFTA ÖNCE EŞİM SOL TESTİSİNDEKİ AĞRI ŞİKAYETİYLE HEMEN DOKTORA GÖRÜNDÜ.YAPILAN İNCELEMELERDE VARİKOSEL TEŞHİSİ KONDU VE KÜÇÜK BİR CERRAHİ MÜDAHELE İLE DÜZELECEĞİ SÖYLENDİ.FAKAT BU MÜDAHELE KÜÇÜK DE OLSA BEN YAPTIRMASI TARAFTARI DEĞİLİM.BUNUN İÇİN İNTERNETTE BİTKİSEL ÇÖZÜM YOLLARI ARARKEN SİZİN SİTENİZE RASTLADIM. GÖKÇEK İKSİRİ ÜRÜNÜ HAKKINDA BİLGİ EDİNDİM VE CERRAHİ MÜDAHELEYİ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ İÇİN BU ÜRÜNÜ EŞİMİN KULLANMASINI İSTİYORUM. BU ÜRÜNÜ KULLANMAMIZ HASTALIĞIN TAMAMEN KAYBOLMASINI SAĞLARMI? SAĞLARSA DA KULLANMAMIZ GEREKEN SÜRE NE KADARDIR? BU İKİ SORUMU CEVAPLARSANIZ ÇOK MUTLU OLACAĞIM VE BİR AN ÖNCE SİPARİŞİMİZİ VERİP TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTİYORUZ. ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ.
Alıntı:
ahmet11´isimli üyeden Alıntı
Epididimit (testis üstbezi iltihaplanması ) Epididimit nedeniyle bir çok urologa gittim. Verilen ilaçlarla testis ve edidim serleşmiş ve meni koyulaşmış ve cinsel münasebet sırasında ağrı çeker hale gelmiştim. Tedavi olamıyacağımı analyınca ibrahim beyi nette buldum ve ona gidip bir şişe Gökçek İksir aldım. Vallahi çok iyi geldi bitmeden hemen aradım ve benim iksirim hazır olsun dedim, abi yetiştiremiyoruz, kalmadı am sana yarın bir tane ayıracağız dedi. Bugün hemen ilk işim iksirimi alamk oldu. Şimdi ağrılarım azaldı. Testisim sertleşimiş ve çok ağrı veriyordu. Daha ilk şişede çok etkisini gördüm. Tşk ibrahim bey
Ayşe hanım aynı problemden ben yıllarca acı çektim bu nedenle aloe vera ve noni kulandım faydası olmadı. Gökçek İksir artı enfeksiyon çayı ile 3-4 ay içinde hiç bir problem kalmaz.

Konu igokcek tarafından (08-28-2007 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir..