Konu: Diyabet
Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 08-28-2007, 08:09
ahmet72 ahmet72 Çevrimd???
Acemi

ahmet72 is on a distinguished road

Diabet, şaker hastalığı

Diabette yakalandığımı sonradan öğrendim, ağzım kuruyor ve sürekli su içiyordum, nerdeyse günde 3,5-4 litre su içiyordum. Doktora gittiğimde şekerimi ölçtü, aç 200, tok 250 çıktı ve çok yüksek dedi. Bana bir hap verdi hapı almaya başladım bu seferde 40 a düştü. Doktoruma ne oluyor dedim. Buda bunun yan tesiri bununla ömür boyu yaşıyacaksın dedi ve spor yapamamı ve alternatif tıp tan birşeyler bulursam denmemi söyledi. Valla çok şaşırdım. Doktorum benim şekeri tedavi edememişti ve ben hapın diğer yan tesirlerini okuyunce şok oldum. Bunu hemen bırakmalıyım ama nasıl diye düşünürken internetten araştırmak aklıma geldi. Arştırmalrım sırasında Gökçek İksiri diye bir ürün dikkatimi çekti. Alıp denmeye karar verdim. aldım ve kulandım ilk haftada etkisini gösterdi. Kan şekerim aç iken 85-90 ve tok ilen 110-120 civarında olduğunu gördüm. Dondurma yesem birşey olurmu diye denedim değişmedi. Gökçek İksiri kulandığım ilk 2 hafta ağzımdan yemek artığı gibi pis şeyler çıktı akşamları ağzımı yıkadığım ve dişlerimi fırcaladığım halde bunu pek analamdadım. Gökçek İksir aldığım sürece gripe yakalanmadım ve nezle olmadım, oysa çok sık nezle ve grip oluyordum vede cinsel güçüm de artı. Valla ne deyim, aslında alıp kulanın ve etkisini görün derim.

Konu igokcek tarafından (08-28-2007 Saat 08:14 ) değiştirilmiştir..