Alıntı:
From: Nuri Erdemir
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 18 Ağustos 2007 Cumartesi 10:39
Subject: Bilgi isteği
Merhaba,
Bazı kronik sorunlarımı internetten araştırırken sitenize ulaştım. Çözmeye çalıştığım sorunlarımdan biri allerjik olmam. (allerjik Rinit-tepkisi nezle ve hapşırık) Sanıyorum ev tozlarına karşı Ige değerim 149 gibi çıktı, 100 ün altında olması gereken değer.. Günlük sprey kullanmak zorundayım
Bağışıklık ile ilgili kan değerim ektedir. Diğer kan değerlerim normal. İyi besleniyorum.(meyve ağırlıklı) zararlı alışkanlıklarım yok. Tıbbi bir geçmişiniz varmıdır bilemiyorum.
Ayrıca Ultra viyoli ışınlarından azan ve yaklaşık 3-4 haftada iyileşebilen dudak uçuklarım var. Genelde hiçbir ilaç etki etmedi. Beyaz tenliyim, güneşten daha çok etkileniyorum. Yine sitenizden okuyunca birkaç etkiyi de söylemek isterim.
Genelde sindirim sistemimi dengelemek için akşamları yoğurt yiyorum.
Yemediğim zamanlar kabızlıga doğru etkileniyorum. Ve normalden fazla bir bitkinlik hissediyorum. 1964 doğumluyum. Buna göre ürünlerinizle bağlantılı olarak ne öneririrsiniz. Bunun kullanım peryodu ve süresi ne olmalıdır. Şimdilik alternatif yöntemleri araştırıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar
Nuri Erdemir
|
Midenizde bakteri veya bağırsaklarnızda mantar var ise bu bakteri ve mantarlar toksik madde özeliklede histamin üretirler. Bu toksik maddeler allerjiye sebep olur Bu nednele Gökçek İksir ve Gökçek Tonik kulanmanız gerekir.