Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09-15-2007, 07:55
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Kronik Yorgunluk Sendurumu

Alıntı:
yusuf42´isimli üyeden Alıntı
ABD lerinde yasiyorum ve yakalandigim amansiz kronik yorgunluk sendromu nedeniyle calisamaz oldum. Doktor doktor gezdim ve caresi yok. internette arastirirken ibrahim beyin sitesini gördüm ve ve Türkiye den gelen bir arkdasima 2 sise iksir getirmesini ricaettim. Oda gelirken getirdi ve 1. sise den ihtibaren hamdolsun durumum iyilesti. Artik ayaga kalkabiliyordum ve gezebiliyordum. 2. siseden sonra yeniden calisabilecek güce ulastim ve calismaya basladim. Türkiyeden gelcek olan baska bir arkadasima 2 sise iksir getirmesini rica ettim simdi bu 2. pati iksiri dört gözle bekliyorum. ABD'de derdime kimse care bulamadi, fakat ibrahim bey benim hastaligim tedavi etti kendine ne kadar tesekkür etsem az.
Alıntı:
senay´isimli üyeden Alıntı
sevgili ibrahim gökçek teşekkürler benim 3 yıldan beri aşırı yorgunluk vardı artık yürüyemez ve iş yerinde çalışamaz hale gelmiştim kollarımda tenisçi dirseği var belimde fıtık romatizmam vardı iksir aldım ve şuan kullanıyorum eskisinden daha iyiyim medivenleri bile cıkamıyordum şuan dinlenmeden yavaş yavaş çıkabiliyorum kullanalı 1 hafta oldu kendimi iyi hissediyorum derdime birtürlü çare bulamamıştım şuan çok iyiyim çok sağolun ibrahim gökçek benim durumumda olanlara tavsiye ederim
kollarımı kaldıramıyordum ve zor yürüyordum tüm kaslarım ağrıyordu hafiflediğimi hissediyorum sanki agır bir yük kalktı üzerimden
Kronik Yorgunluk sendurumu olan bir çok hasata Gökçek iksiri ile iyileşti

Konu admin tarafından (11-17-2007 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir..