Alıntı:
|
abdulcabar´isimli üyeden Alıntı
12 Yaşındaki kızım Handan Ankara da lösemiden kemoterapi gördü, iyileşti dediler. Aradan 6 ay geçti kızım yeniden kötüleşmeye başladı. Alternatif tıpta bir şey var mı diye araştırdım doğal tedavi sitesini gördüm ve İbrahim beyi aradım. O da Rize de Mehmet beyin kızının da aynı problemi yaşadığını ve hatta çok daha ağır hasta olduğunu söyledi. Mehmet beyi aradım kızının Üniversite kliniğinde kemoterapi gördüğünü ve bu sürecin çok ağır geçtiğini ve kızının saçlarını tamamen kaybetini bir şey yiyip içemediğini ve de aynı anda tifo ya yakaladığını söyledi. Kızının bağırsakları tifo nedeniyle yapışmış ve iki defa bağırsak amaliyatı olmuş bu seferde bağırsakları çalışmaz olmuş. Gökçek İksiri kulandık tan sonra Kızının bağırsakları bir hafta içinde yeniden çalışmaya başlamış. Torbaya bağlı olan bağırsakları üç ay sonra amaliyatla içeri alınmış ve kızının saçları yeniden gelmiş ve sağlığı tamamen düzelmiş.
Mehmet beyin bu sözleri karşısında ben hemen iksir siparişi verdim. Kızıma düzenli olarak günde 5 defa 2 yemek kaşığı iksir ve günde 1 litre Gökçek Kan çayı verdik. İzmirde son yapılan tahlillerde hiçbir rahatsızlığı kalmadı ve tamamen iyileşti dediler. Ama ben yinede kızıma 3 ay daha iksir kürü yapmayı düşünüyorum. Bu arada İbrahim beyle çok sık görüştüm sürekli ondan bilgi aldım. Hatta kendi sık sık aradı gelişmeleri sordu. Almanya da iken beni arayıp gelişmeleri sorması bilgi alamsı ve bizimle ilgilenmesi örnek bir davranış. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Allahıma şükürler olsun artık kızımın yüzü morarmıyor ve gayet sağlıklı.
|
Lösemi gibi ağır bir hastalıkta Gökçek İksir bağışıklık sistemini güçlendirici olarak idealdir. Bağışıklık sistemi kademeli olarak güçlenir ve güçüne göre mevcut olan bakteri, virüs ve mantarları yokeder. Yani bağışıklık sisteminin kendine has düzeni nedeniyle kademeli temizlik yapar. Güçünü aşa işe girmez. Bağışıklık sistemi güçsüzse mikroplara karşı mücadelede başarısız kalır ve sürekli cephe kazanan mikroplar bağışıklık sistemini sürekli yıpratır. Curuflar Gökçek İksiri tarafından eritilir ve curuf eridikce içine gizlenen mikroplar ortada kalır ve böylece bağışıklık sistemi önce müdahale edmediği durumara müdahale eder duruma girer.