Bybas Amelİyati Sonrasi OluŞan Sorun
Herkese Merhaba
Annem Bİrkaç Gün Önce Baypas Yanİ Açik Kalp Amİlİyati Oldu Doktorlarin Amelİyat Öncesİ Ve Sonrasi Özellİkle Amelİyat Sonrasi Çok BaŞarili Bİr Amelİyat GeçtİĞİnİ Ve Şu Anda Bİr Sorun OlmadiĞini Söyledİler Fakat Benİm Annem Takrİbİ 8 Yillik Dİyabet Hastasi Fakat Annemİ,n Tüm Damarlarini İnce OlduĞu Ve Bunu Amelİyat Aninda Ve Sonrasi Bİr Sorun YaratabİleceĞİ Söylendİ Ve Amelİyat 2 Önce Oldu Fakat Annem Daha Uyanmadi Ve Doktorlarin Bİzlere SöyledİĞİ Beyne Boyun Damarlarinin İnce Olmasindan Dolayi Bellİ Bİrsüre YoĞun Bakimda Kan Ve Oksİjen GİtmedİĞİ Ve Beyİnde Bİr Ödem Veya Bİr Hadsar OluŞabİldİĞİ Söylenmekte Fakat 3 Gün Sonra Tam Netİceİ Alacaklarini Söylüyorlar Ve Annemİ Bİle Bİle Uyutmaya Devam Edeceklerİnİ Söylüyorlar Belkİ Beyİnde Hasar Varsa Bu Uyutma Beyİn Kendİ Kendİnİ OnarabİleceĞİnİ Söylüyorlar Ve Beklemekten BaŞka Çarelerİnİ OlmadiĞini Söylüyorlar Ban Bu Konuda Bİlgİ Verİrsenİz Sevİnİrİm Çünkü Dr.arkadaŞlar Benİ Tam Olarak Tatmİn Etmİyor Açiklamalari Ben EndİŞe İle Annemİn Ne OlacaĞi Konusunda Merak İle Ve Korku İle Beklemekteyİm TeŞekkürederİm.
|