Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 09-29-2007, 07:28
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
From: cemal akgöz
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 27 Eylül 2007 Perşembe 18:43

ibrahim bey;
almanyadaydınız dönmüşsünüz. kışın sizle görüşmüştüm ve bademcik çayı kalp çayı ve gökçek iksiri almıştım sizden.gökçek iksirini bitirdim.bitireli 1 ay kadar oldu.ikinci defa içmemi önerirmisiniz. bademcik çayını ise ara ara içiyorum.kalp çayınada hiç başlamadım henüz. öncelikle şunu söylemeliyim.bademciklerim çok sık şişiyordu.şimdilerde şişme olmuyor ama boğazımda bademcik dışında bir ağrı hissediyorum.bu eskidende biraz vardı ama son dönemde belirginleşti.
ne zaman bademcik çayından içsem ki onuda sürekli değil bazı dönemlerde günde bir kez iki çay bardağı içiyorum,bu boğazımdaki ağrı iki üç günedek geçiyor.çayı bırakınca üç beş güne kadar tekrar ağrı başlıyor.birde son bir kaç gündür dişimin birinin dibinde bir uyuşukluk var.çenemi uyuşturuyor.sizce çayla veya iksirle bir ilgisi varmıdır.

ayrıca; küçük idrarımı eskiden beri zorlanarak yapıyorum.mesela soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarımda neredeyse hiç yapamıyorum. son iki üç aydırda ellerimde ayaklarımda ve yüzümde şişkinlik ve uyuşukluk hissediyorum.demek istediğim hem prostat açısından hemde olası bir böbrek rahatsızlığım için bana önereceğiniz bir çay varmı.gökçek iksirine devam etmemi öneririmisiniz yada diğer iksirleriniz bana ne derece faydalı olabilir. cevabınızı bekler iyi günler dilerim.
Gökçek İksir artı enfeksiyon ve prostat çayı karışımı özel bir çay gereklidir size. Ayrıca iksiri çok az kulanmışsınız. Vücudunuzun arınması zamn alır.