Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 09-29-2007, 08:23
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
From: kamil çoban
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 22 Eylül 2007 Cumartesi 16:43

MERHABA BEN SİTENİZE GİRDİM VE OKUDUKLARIMDAN MEMNUN KALDIM BENİM YÜZÜMDE Bİ KAÇ YERDE UFAK YAĞ BEZELERİ EL TIRNAĞIMIN YANINDA VE AYAĞIMDA SİĞİL (SUDA KALINCA YUMUŞUYOR MANTAR VEYA SİĞİL GALİBA) BOĞAZIMDA YUTKUNURKEN BALGAM GİBİ SALGI YUTUYORUM BAYA İLAÇ KULLANDIM AMA GEÇMEDİ İLTİHAP OLMALI BAZEN AÇLIK HİSSİ OLUYOR VE AĞIZDA AÇLIK KOKUSU OLUYOR DİLİN ARKA KISMINDADA KOKU OLUYOR SABAHLARI KALKINCA AÇLIK KOKUSU DİL YÜZEYİ SABAHLARI BEYAZ VE BOĞAZIMDA BALGAM GİBİ YAPIŞIK SALGI MADDESİ VAR TÜKÜRÜK SALGISIYLA GELİYOR TÜKÜRÜK SALGIM YUMUŞAK DEĞİL ACABA SİZİN GÖKÇEK İKSİRİMİ BUNLARI İYİLEŞTİRİR YOKSA GÖKÇEK TONİK Mİ SİTENİZDE ARAŞTIRDIM AMA KARARSIZ KALDIM CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİRDE BUNLARI ALDIKTAN SONRA DEVAMLIMI KULLANMAK GEREK YOKSA Bİ KEREDE ETKİLİ OLUYOR MU ÖZELLİKLE BALGAM VE KOKUYU GEÇİRECEK OLANLAR ÖNEMLİ TEŞEKKÜR EDERİM
Siz Gökçek İksir ve toniki birlikte kulanın
Dilinizin üzerindeki beyaz tabaka bağırsaklarda mantar olduğunu gösteriyor buna karşı tonik şart ve bağışıklık sitemini güçlendirmek ve yağ bezlerine karşı Gökçek İksir şarttır